HAPPINESS

Denna dagen har börjat bra. Sjukt bra! Vi har satt in alla pengar folk har betalat för balen och självka betalat Aiya Napa resan. Det är nära nu, nästa alldeles för nära. Om en månad står kan på ett flak och hoppar i takt med musiken. I LOVE LIFE!


LADIES

& äntligen är The Hills tillbaka. Känner att det kommer att vara ganska mycket drama, drama, drama denna säson. But I love it.

OH BOY

Let me look into your deep brown eyes,
Let me share,
Every moment
Every sweet surprise
.

See that I have grown
And need mercy shown,
There's a window to my heart,
If i find my feet
Down on lonely street,
I'll be stood there waiting for you.

ALWAYS AND FOREVER



Idag grinade jag till ett tal en vän till mig skrev. Idag fällde jag en tår när jag såg vad Camilla skrivit till sin lillebror. Idag är en dag då familjen betyder lite extra. Idag är jag lite extra blödig bara.

FIELDS OF GOLD







"Åh, helgen i Köpenhamn var ju helt sjukt bäst alltså! Det var shopping, mexican, towe, taxi, vila, party, christiania, taxi, vilseledda svenskar, pizza, parkhäng, taxi, Australian bar, donken, taxi, vin, italien och kulturkrockar, ewa, taxi, wienerbröd, grekiskt, dricks, fylla & fulla lärare. Precis som det ska vara!" - Kimberly Sandberg

INT3 - Jag vet att ni läser, några av er i alla fall. Jag hoppas att ni förstår vilka fina människor ni är! Tack för 3 sjukt roliga år. Alla har vi förändrats och det till något bra. PUSS PÅ ER!


THANK YOU

The night belongs to us..



Köpenhamn var grymt. Underbar klass och grymma ettor, kärlek till er alla. Ikväll saknar jag cabarén och vissa människor därifrån. Bilder finns på Facebook, vart annars? Puss.

A GOOD DAY

Om jag skulle skriva ner alla bra saker med denna dagen skulle det inte finnas tillräckligt med tecken. Men för att summera: Kom i tid till skolan, softade caféet, slapp göra filosofiprovet, lite sol, cabarén gick kanon, Carolina ringde, jag ringde upp, pizza med Pernilla & Karin, en liten tår, Cabarét igen, damerna på jobbet var så stolta att de nästan grät, ni kanske kan förstå varför jag gillar denna dagen?


Jag har kommit på en sak. Det slog mig idag att man slutar aldrig att förvånas över vissa människor. Idag har jag förvånats över två människor, men absolut inte åt det negativa hållet, tvärtom. Jag har förvånats över det fina hos dem. Förvånats över på hur kort tid de blivit så mycket för mig. Hur avslappnad jag är med dem. Att jag trivs så mycket med dem. Det hade jag aldrig trott för några månader sen.

I morgon kommer det fällas en tår.
Ångrar inte för en sekund att jag valde cabaré.
Ni är helt fantastiska allihopa.
Tack!

MESSAGE!

I MORGON ÅKER JAG TILL KÖPENHAMN.
Ville bara säga det.

PARTY LIKE A ROCKSTAR



Min & Kimberlys såklart! Alla som är nåt är där.

FUNNEH

Vad kallar man en sovplats för lejon?


En simbassäng!


Seriöst, hur kul var inte den? Kan hända att det är jag som har kass humör. Men det vägrar jag tro. Jag är sjukt rolig faktiskt. När jag vill.

Sitter och väntar på klockan. Cabarét klockan fyra, helt okej att träffa alla söta efter två dagars ledighet. har nästan känts lite tomt. Har ju umgått mer med sångarna och orkestern än med mina vänner på sistone. Men vad gör det? Helt underbara människor är dem!

Nu ska jag äta, skänker även en tänke till min fina Gabriella. Jag älskar dig!

DO I HAVE PERMISSION TO FIRE?

Hemmakvälla är sjukt underskattade. Spenderade gårdagen hos pappa med en del grymma vänner. Ben & Jerry var där, Tom Cruise aka Maverick, Iceman och resten av gänget i Top Gun. Älskar den filmen!

Iceman: You can be my wingman anytime, Maverick.
Maverick: Bullshit! You can be mine!

SOUL CLUB

Åh, jag verkligen älskar att stå på den där lilla scenen i mitten av den stora scenen. Ni missar väl inte årets cabarét?

& Tack till mina finaste tjejer, Carolina, Cornelia, Petra och Ida för mys i solen idag.

HERE I AM

Nu ska jag kolla på snygga vampyrer, duscha och gå bort till Simon.


EVOLTION OF THE REVOLUTION

Det är fredag och jag har spederat nästan all vaken tid i skolan nu på lovet. Måste säga att det är lätt att tankarna får lite fnatt, Freya ringde förut på Apoteket och jag kom precis på att jag skulle ringa upp henne. Får se till att göra det snart.

Cabarén kommer att bli grym. Lovar! Musiken är skitbra.

Jag har inte så mycket att säga faktiskt, det blir rep både i morgon och på söndag.
Bävrar lite inför nästa vecka då vi måste gå i skolan samtidigt som vi repar och har föreställningar. Det är tur att det fnns goa människor att umgås med vill jag lova. Fanny, Rebecka, Karin & Niklas, ni är guld värda.

Puss på er.

PERFECT TIMING

Jag har pratförbud. Visste inte att det fanns förens Tina, Gösta & Micke sa till mig att gå hem och inte komma tillbaka förens min hals klarar av att producera ljud.

Detta firar jag med gamla avsnitt O.C och en kopp té.


CABARÈT

Jag sjunger mest & det känns i halsen vill jag lova.


PERFECT

En bild och två underbara citat!





Towe
, 4.51: at puleos och försvarar svärdet och min makt åt det svenka folket med rinnande genomskinligt vatten. alla snubbar vill ju vara katt, men vem får egentligen vara katt? hämtade precis tidningen, dagens..... måste man älska en mamma som langar knark? fred håll käften

Sara, 13.35: towe, nu ligger jag här i min ensamhet och saknar både svärdet och dig.. det enda jag har vid mig är en kissluktande snarkande pojkvän! Jag gick upp vid tolvtiden och tänkte gå ut och måla vägarna med dig men va fan möts jag till? spritluktande killar och INGEN towe!!!! fy dig towe FY dig. Ring mig sven-erik, puss


Som sagt, galen helg och tror att dessa citat beskriver nivån på min och Saras humor i lördags. Storebror Puleo gllade oss inte klockan fem på morgonen och jag förstår verkligen inte varför?

ME AND YOU



I want to share every moment.


LOVELY

Galen påskhelg med alla mina finaste. Fan va ni är underbara och satan vad jag älskar er!



Ser fram emot att få mysa med denna snygging under lovveckan.

Puss.

MESS

Monsterstressadjävlamorgon.

Men jag löser det.

RSS 2.0