DESTINATION

Första dagen på jobbet, indeed. Lite nervös. Men försöker peppa med lite musik från Simons spellista och jag tror att det fungerar.

Baby I don't see you around
Even when the light out
But you know that my destination
Is on this road going down
'Cause I got to be with you now


Idag jobbar jag till halv tio och börjar sju i morgon. Hur taggad är jag? Nu börjar mitt nya liv. Det liv jag kommer spendera på andra sidan stan.

Puss.


HAPPY BIRTHDAY


Vackra Gabriella

Åren tickar på och springer nästan förbi oss. Idag fyller du 20 jävla år och du är bättre än någonsin. Jag räknar med dig åtminstone några år till. Jag älskar dig!

FREAK

Jag har ju helt klart tappat nåt.


IN THE SUMMERTIME


Vi dukade långbord utanför Petra,

Vi hade fina kransar i håret,

Vi shottade tequila istället för nubbe,

Vi blev nog lite berusade,

Vi hade en bra midsommar!

A MIDSUMMER NIGHTS DREAM

Idag är det midsommar och jag känner på mig att det blir den bästa midsommar hittills. Ska göra iordning mig hemma, möta Gabriella för att sen vandra upp till finaste Petra och Freya. Lekar, blommor, alkohol och mat står på schemat. Kvällen avslutas på Åkeriet med en del andra partysugna människor.

Kärlek till Petra & Freya. Ni är guld och jag älskar er!

TRUTH



MAKE IT CLEAR

Det finns så mycket grejer som jag egentligen bara hade velat skriva här, spärr. Hela jag känns spärrad. Lås upp mig! Kan man ringa Tele2 och fråga efter en PUK-kod? Jag behöver ventilera.  


I CAN'T DO THIS

Varför mår jag piss idag? Jag bara undrar.

SMILE FOR YOU



La in denna bilden på mitt CV, som förövrigt är kick-ass nu!

THINKING OF YOU

Jag känner mig verkligen som en riktigt brud just nu. Sitter i Simons soffa med Pernillas pyttelilla laptop i knät medans killarna är alldeles uppslukade av matchen som står på. De snackar resultat och fotbollsspelare hit och dit. För en gångs skull känner jag inte riktigt att jag bryr mig. Trivs här med datorn i knät surfandes på Face och läsandes bloggar.

Idag fick jag min delegation och är sjukt nöjd över att jag inte ska jobba en enda timma fram tills på måndag. tänker sova länge i morgon då familjen jobbar, inklusive lillebror. Ska faktiskt bli kul att jobba nu, mer ansvar och kommer antagligen bli tagen på mer allvar, även kul att jobba med kusin. "Du tänker alltid på mig!"

PUSS.

IN MY HEAD

Det har hänt ganska mycket idag faktiskt. Sjukt mycket. Eller egentligen, ville mest låta upptagen.

Var på kurs idag och i morgon är det prov. Jag trodde att jag tagit studenten? Tydligen inte. Dock måste jag faktiskt gå denna kurs för att få hantera mediciner och liknande. Har jag sagt att jag kommer jobba konstant fram till vecka 33? Jag får helt enkelt vara ledig efter det.

Måste faktiskt bertätta en sak. När jag kom hem idag så skulle jag äta lite tänkte jag, som man brukar vilja göra när man kommer hem. Letade efter lite gott i kylen och skulle bara flytta lite försiktigt på sylten och vad händer? Självklart har idioten före mig inte satt på locket ordentligt, vilket resulterar i sylt över hela golvet, köket, bordet och stolarna. Då fällde jag en tår, för jag blev bara så jävla trött. Värsta är väl att jag vet ju att det var Viktor som inte stängt ordentligt.

Nu ska jag ut och promenera, men känner inte för attgöra det själv utan musik, så jag springer runt som en idiot och letar efter någon som kan fungera som mp3. Ska kolla Viktors rum nu.

"Tänkte precis på dig!"

Hörs senare!
Puss.

YOU LEFT ME

Idag börjar jag jobba. & sen är det faktiskt inte mycket mer jag ska göra denna sommaren. Nu väntar kurs i Torslanda. Puss.

SOLO

Ska precis börja städa och skulle bara sätta på musik sådär lite högt och första låte som kommer på när jag trycker på shuffle var Solo - Iyaz som får mig att tänka på älskade Sofia Rosvall och vår underbara balkong i Aiya Napa.

Oh baby you left and sailed away alone
And now you got me trapped up on this island
Where nowhere to get home

And I don't wanna go, go
I don't wanna go, go
I don't wanna it no, no
I don't wanna it no, no
I don't want to walk this earth
If I gotta do it solo


IN THE AIR

Melissa Horn gör mig sällskap & jag längtar till 17 juli. Då spelar Winnerbäck, Melissa Horn och Laleh på Trädgårn. Det om något är kärlek.

Och för ett ögonblick..


I GOTTA FEELING











Bara kärlek till familjen. Sofia, Markus, Gabriella, Carolina, Victoria, Jesper, Malin, Johanna, Christian, Linus, Petra, Johan, Kimberly, Linnea & Linda.

Jag drar tillbaka snart, ska ni med?

FINALLY

Jag är hemma efter en galen vecka, lägger upp bilder på diverse händelser på facebook och tänker nog inte göra så värst mycket idag. Men jag saknar familjen nere på den där partyön lite.

SO MUCH MORE

I'm sure that I’ll find my way
‘Cause I’m not afraid to try
Even a world of love and hope
Can’t guarantee that prize

Tom Dice - Me and my guitar


SUNSHINE

Jag packar för fullt, för i morgon åker jag och mina finaste vänner till solen! Aiya Napa, se upp!


LOVELY



Underbara Sanna var med på förstasidan av blogg.se idag. Gissa om jag blev glad? Den där fikan, så fort vi båda kommer hem eller? Kärlek till dig!

YOU MAKE IT REAL








Galet mycket kärlek, från studenten såklart. Finns inte ord för hur mycket mitt hjärta slår för er.

SAME OLD SONG

Jag och Freya var grymma idag. Vi hann med en massa grejer: ungdomsmottagningen, bokia, resia, apoteket, bära lite av Freyas grejer, hämta locktång och liknande! Detta på ca 2 timmar. Ibland får man hitta nya sätt att umgås på när tiden inte riktigt räcker till. Är i allafall glad att vi hann hänga en stund. Bara kärlek till dig.

Nu: Carre har med sig sin lillasyster hit som ska bli sminkad av mig.
Sen: Mario på Nintendo 64

TELL ME WHAT TO DO

Första dagen i livet som arbetslös.
& Nu ska jag träffa Freya och uträtta lite ärenden.

FRIENDSHIP


Kärlek till denna man som tar mig ut på äventyr i de djupa skogarna.

UNREAL

Man blir ju taggad mest hela tiden på facebook theese days. Kan det ha att göra med att vi tog studenten i fredags? Jag tror nog det.



Igår och idag har varit precis vad jag behövde. Igår softade jag och Simon i solen hela dagen och idag var det min och Carres tur. Frugan och jag hyrde film igår och vi skrattade nästan så tårarna kom! All about Steve, ni med sjuk humor. Se den! " He loves you" "I want you two to have a baby" "GO HOME! - Come!"

Har en grym vecka att e ram emot och på fredag åker vi till Aiya Napa!

PS. Carre, MarioCart var inte lika kul utan dig.


I DID IT!




Igår tog jag studenten och det var precis som alla säger, att det är en utav de bästa dagarna i livet. Jag har helt underbara vänner och familj runtomkring mig och jag älskar er nästan så att hjärtat svämmar över. Jag log från det att jag öppnade ögonen tills det att jag somnade brevid en bästa vän. Att jag var lycklig igår är en underdrift.

HAPPINESS

Carolina och Vera tog studenten idag, fy fan va dem är bra! Båda två. Älskar er oändligt. Kunde inte riktigt låta bli att njuta över att det faktiskt är vår tur. Tillsammans med alla älsklingar ska jag gapa och skrika, skratta och gråta, kramas och pussas! Känns overkligt och jag tror inte att insikten om att det faktisk är verkligt kommer förens på måndag.

BUTTERFLIES

Började dagen med tårar i två timmar avslutades i solen med Markus och Kimberly. Är egentligen sur på Markus, även fast det är rätt svårt. Ganska bra faktiskt. Idag var sista dagen i skolan då vi är lediga i morgon, tänkte fira detta med att åka och handla all mat till studenten på Ica med mor & far. Finns ju roligare saker att göra egentligen, typ sova. Jag är trött!


RSS 2.0