SOMETIMES I GET YOU

Igår kollade jag på lägenheten! & Hur fin var inte den då? Vill flytta in nu, nu, nu!

Idag saknar jag en viss man med mörkt hår och mörka ögon.
Måste dela lite hemlisar med frugan sen.

WHY?

Har inte skrvit sedan den lilla incidenten med plattången och vill bara tillägga att dagen efter skär jag mig på skärmaskinen på jobbet, sjävklart i samma hand. På höger tumme.

Har insett att detta kan vara den värsta veckan på länge för min del. Jag gillar det inte. Det känns som om jag väntar på något eller någon som kan göra allt bättre. Lättare. Finare. I själva verket väntar jag nog på mig själv.

ELECTRIC FEEL

Don't go, you now you brake my heart.

Jag ska berätta en rolig grej jag gjorde idag. Egentligen är den inte så rolig för den slutade med ett EKG på vårdcentralen.

I morse var jag ganska trött. (Kan fortfarande inte fatta att Simon ringde och frågade om jag ville gå med till Statoil klockan åtta?) Jag somnade om och snoozade lite för länge. Får sen skynda mig med allt vad smink och kläder heter och mascara blev det ingen. Nu till sista momentet: Platta håret. Eller iallafall luggen. Sätter på plattången och börjar platta håret. Nu kommer det sjuka! Plattången börjar spraka, sen brinna och jag får en sjuk stöt upp genom armen. Tänkte inte så mycket mer på det utan skyndar mig till jobbet.

Där berättar jag för min kära arbetskamrat att armen börjar göra jävligt ont och att jag faktiskt fick en ganska rejäl stöt i morse. Jag ringer till sjukvärdsupplysningen och de tycker att jag ska uppsöka en läkare på min vårdcentral. Traskar dit, får träffa en läkare som vill göra ett EKG, kolla hjärtat liksom?! Inte varje dag man får ligga som en pensionär och kolla hjärtat inte! Slutade md att jag faktiskt hade en normal hjärtrytm och att jag antaligen kommer ha ont i armen upp till en vecka.

Allt detta hann jag med innan elva i morse. Den é sjuk! Va har ni gjort idag?

WHAT?!

JAG SKA FLYTTA HEMIFRÅN! Med min fru. Galet!

TO BE WITH YOU


SHAKING

Gårdagskvällen stavas spontan. Jag gillar det! Gillar att Gabriella, Carolina & Towe satte sig på tåget 22.16 och bestämde oss runt 21.00 att vi skulle göra det. Gillar att vi gick upp för Allébacken och vrålade I wanna grow old with yooou, I wanna die lying in your aaaarms! - Helt enkelt: All I need is you.

Sitter här, bakis & skakis.
Trött som satan, men hur värt som helst vill jag lova.

Våga inte trycka ner mig idag. För jag svävar på rosa moln.


ALL I NEED IS YOU

Igår när snön föll planerade vi nyår. Vi åt mat som vi lagade tillsammans. Vi skrattade. Vi kände kärlek och tacksamhet på riktigt. Vi planerade vad vi ska bli när vi blir stora. Kom fram till att livet börjar nu. Kom fram till vilka som betyder mest. Hjärtat svämmade nästan över till sjungande idoler. Glädjeskutt och All i need is you spelades på högsta.



Vackra människa, för mig är du kärlek! Without a friend, how good is life?


WHAT ABOUT NOW?

Är detta ett skämt eller? Jag sitter och lyssnar på Tokio Hotel, vet inte riktigt vad som händer med världen. Värsta är väl att jag sitter liksom och gillar det jag hör. Men, vad spelar det för roll? Händer ju ändå bara konstiga saker nu. Eller vad säger du frugan?

& Gabriella, jag hatar när du jobbar sent, för då kan vi inte ses på kvällarna. Känner nämligen att jag saknar dig lite.

Vill bara sprida lite glädje genom att säga att idag har jag haft en riktigt bra dag. Har varit vikarie på Centralskolan i femman. Underbara barn vill jag lova! Jag skrattade nstan så jag kissade ner mig när vi spelade bubblan. Jag är tydligen "ascool" och jag "borde vara deras lärare hela tiden". Kan bero på att jag satte på NRJ när vi satt och målade. Eller att jag mer än gärna läser högt när de får rita.

Tur för mig att jag ska dit i morgon också! Då ska jag krama en massa på dem!



Carolina, du fattar vad jag menar när jag skriver: FJÄRILAR!


MADE

Japp, igår fick jag en lucka över och satte en stav rakt igenom mitt öra. Jag gillar det, mamma gillar det inte! Nästa gång kommer jag hem med en tatueríng. Bara så att du vet!

Igår och idag har jag spenderat mycket tid i en bil, men vad gördet när Sofia tog körkort igår? Ganska duktig och ganska stolt är jag måste jag säga! Snart åker hon till Alperna för ett par månader med party. Inte avundsjuk. Skulle aldrig erkänna det i alla fall.

Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree


En där & en här.
Båda två långt borta.

SHADY

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt





HARD CORE

Om jag får en lucka i veckan så ska jag göra något busigt och snyggt!



Ska satsa på en industrial.


I <3 U

Såg precis att ett inlägg jag skrev i typ måndags publicerades idag, alldels nyss. Skumt! Men det var verkligen inte det jag skulle skriva.



Här med skickar jag nu ännu en puss. En grattis puss. Önskar att jag kunde ta oss tillbaka eller kanske ge dig en resa till Alanya just nu. & trots att 19 må vara tråkigaste ålderna så kommer även detta året att bli ett år att minnas.

Minns du? http://www.youtube.com/watch?v=8yiOqTG9Nno&feature=related 



Towe: ‎"mamma, skulle du älska mig även om jag bara hade sånna här tussar av hår på huvudet?"
Carre: ‎"mamma, skulle du älska mig även fast det ser ut som jag bajsat ner mig?"



Jag älskar dig frugan och vill bara vara gift med dig!

TALE AS OLD AS TIME

Skönheten & Odjuret, finaste! Dör lite. Nu ska jag busa med Simon i snön. Du är också något av det finaste jag vet. När du är snäll då!

Puss.

CRUSH

Jag skulle gärna vilja ha en läcker vampyr. Typ någon av bröderna Salvatore. Eller Det behöver inte vara en av dem. Inte ens en vampyr. Han behöver inte ens vara läcker. Hade helt enkelt varit trevligt med en man.



Har suttit hela dagen och lipat över denna man. För snygg! Lägg ner bara.

& Gabriella, call me baby.

MAD WORLD

Ibland är det jobbigt när allt bara faller på plats. Jag vet inte vad jag ska göra eller vad jag ska ta mig till. Jag är trött på att ge så mycket av mig själv att jag lyckas glömma bort vem jag är. & det är ju delvis mitt problem, men samtidigt så vet jag att jag inte skulle må bra om jag inte fick ge de jag vill det som jag någonstans vill tro att de behöver. För mig handlar det om att ge och ta. Alla resonerar vi olika men ibland förundras jag över hur något kan vara så tydligt för mig med så otydligt för någon annan.

Kan inte låta bli att ställa mig frågan om det är mitt fel. Vad än svaret må vara så förtjänar inte jag att bli behandlad hur som helst. Det är dags nu, dags att visa de som betyder något att de faktiskt gör det. & det gäller alla.



Now I see myself through different eyes
It's no surprise
Bein' alone would make you realize
When it's over, all in love is fair
I should've been there, I should've been there
I should've, should've

Alicia Keyes - Doesn't mean anything


!

Det gäller att hålla fast vid det som är viktigt.


RSS 2.0