HAPPY NEW YEAR

Nu blir det fest. & En redig sådan! Gott nytt på er! (Förlåt om ni känner er fula, jag Carre och Gabbi är snyggast)

FASHION!



Jag bara älskar den!

WHY?

Idag är jag trött och en dålig bloggare. (Jag har bäddat rent i min säng)

SMOOTH

Hade ni kännt hur len och go jag är nu lovar jag att ni hade bett på era bara knän om att få kramas med mig inatt. Duschat, skrubbat, inpackning och allt vad egenvård heter har jag nu ägnat mig åt. För gött nästan.

Ekvägen 2E, kom hit bara. Speciellt Du.

Puss.
PS. Jag älskar min bloggande vän. DS.

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Absolut. & är mer än nöjd med det.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag höll dem faktiskt! (Bara umgås med människor som får mig att må bra och inte ta någon skit)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, inte vad jag kommer på just nu.
4. Dog någon som stod dig nära? Hon stod mig inte jättenära, men jobbigt var det för det.
5. Vilka länder besökte du? Österrike, Tyskland, Danmark tror jag.  
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Många, men P&L och Bad Gastein slår ganska mycket. 
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag kommit på att det är bara jag själv som kan hålla mig tillbaka.
9. Största misstaget? Jag ångrar inget.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Trippen till sjukhuset i somras var ju ingen höjdare direkt. Men nu vet jag att det stämmer: What dosn't kill you, makes you stronger.
11. Bästa köpet? Min mobil på Peace and Love!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Jag är rädd att det faktiskt är alkohol..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Absolut! Mina fina vänner, resan till Tyskland med klassen, Lars Winnerbäck fyra gånger. Massor! Får inte plats med allt här.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? I'm in Miami bitch, I'm in peace, 17 år & så himla många fler!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare tror jag!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat och sparat mina pengar.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Överanalyserat saker och ting.
18. Blev du kär i år? Jag kom på mig själv med att vara mer kär i kärleken än någonsin.
19. Favoritprogram på TV? One Tree Hill
20. Bästa boken du läste i år? Twilight böckerna..
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ett sjukt bra 2009 och mina skidor & pjäxor.
22. Något du önskade dig men inte fick? En egen dator tror jag. 
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Hade middag hemma och sedan utgång lagligt för första gången.
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att jag hade legat i med körkortet och tagit det. 
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Svart och enkelt.
26. Vad fick dig att må bra? Mina vänner, musik, jobbet & attjag faktiskt lever!
27. Vilken kändis var du mest sugen på? Jacob Black.
28. Vem saknade du? Sofia i London, annars har jag haft mina nära hos mig hela tiden.
29. De bästa nya människorna du träffade? Peace and Love killarna!
30. Planer för 2010? Student och allt vad det innebär, studentresa, festival, ta körkort, ha 19-års fest. Sen får det nog inte plats om jag ska skriva allt jag vill göra.

FLOWER POWER


Bilder: Carolina Nordström

Tre bilder från igår. Jag har så jävla underbar och roliga vänner så det är ju nästan inte sant! Flower power var temat, men det kanske syns? & visst var vi snygga?

Men som itidigare skrivet: Kärlek - det enda som faktiskt är viktigt.
Puss.

TRUE

Kärlek - det är det enda som betyder något.


THE SEVENTIES

Åh, lovet hittils har varit bra. Mycket bra faktiskt. Juldagen hos Sofia var verkligen hur kul som helst och efter mitt och Carolinas telefonsamtal förut slog det mig hur jävla galna vi faktiskt är. Men jag gillar det! Gårdagen penderades mestadels i sängen alldels för bakis men traskade hem till Gabriella på kvällen. 

Ikväll blir det maskerad. Jag är snygg. 

Puss

DRESSED FOR SUCCESS

Gammal musik i mitt hjärta! Sitter och lyssnar på Roxette, jisses asså! Listan skulle bli alldeles för lång om jag skulle skriva ner alla låtar jag gillar med dem! En låt som dock passar är rubriken, börjar bli klar nu med mitt fixande och trixande. Sminket, smyckena och kläderna är på. Har ett fult sår på halsen som drarner mig totalt, känner mig inte fin alls. Mamma säger att man inte tänker på det, men å andra sidan så säger alltid mammor så..

I vilken fall så ska inte det få förstöra min kväll! Puss på er!

X-MAS

Trots att min kropp valt att inte samarbeta denna jul gjorde det inte så mycket för jag fick en fin julafton i år. Kanske beror det på att vi barn böjar bli vuxna, men i år var julafton lugnare än vad jag någonsin kan komma ihåg att det tidigare varit. Lilla kusinen var som vanligt mest förväntansfull och mest paket fick han. Jag är nöjd med mina julklappar och ikväll skall det sminkas!

Kvällen kommer att spenderas hos Sofia. Som jag har saknat henne efter en termin i London. Men nu är hon hemma hos oss igen, och i natt fyller hon äntligen 18. Skall det firas? Ja, det ska det! Självklart.

Nu ska jag vila upp min lilla kropp så att jag känner mig pigg och fräsch. Hoppas att ni också hade en fin julafton och att ni får en grym kväll!

Puss.

FROSTY

Min julafton började finast med snöbollskrig med en fin vän. En utav de finaste faktiskt. Snart kommer pappa för lite mys. GOD JUL!

TELL ME WHY?

Hej hej hallå! (Som Timbuktu ni vet?)

Gissa vad jag gör just nu? Eller inte just nu, för just nu sitter jag ju här så att säga. Men tillbaka till saken, jag och familjen kollar på tv 4, närmare bestämt uppesittarkväll. Vem kom på detta undrar jag nu då? Och varför kan inte jag få vinna? Bingolotto kan dö.

Nu är det nämligen så att jag blir fruktansvärt bitter när andra vinner eftersom jag själv inte vunnit någonting någon emdaste gång. & Då menar jag verkligen att jag aldrig vunnit något! Inte ens en liten jävla chokladkaka på Liseberg. Kommer ihåg en gång när jag var liten, självklart vann lillebror. Jag själv hade spanat in en jättefin Barbie som jag över allt annat ville ha. Vad tror ni ungen gör? Han väljer Barbien, TILL SIG SJÄLV! Jag fick inte ens titta på den. Det kallar jag syskonkärlen. Säger bara en sak: Payback is a bitch. 

Väntar på 4ans bingo. Hade varit kul med en resa till Disneyland. Eller 100 kronor för den delen.

Puss

24 H

Idag är det dagen innan julafton, men det är nog ingen som har missat det. Jag ska ner och jobba klockan två och har inte ens bestämt vad jag ska ta på mig. Sitter här i ett par urvättade shorts och en ful tröja, håret vill inte riktigt vara med idag tror jag allt.

Så, varsegod för ett mycket onödigt inlägg.

Puss.

ALL SET

Man får gjort väldigt mycket när man går upp i tid vill jag lova. Klockan ett var jag och Simon tillbaka i Floda efter en effektiv tur till Allum. Där var vi inte ensamma vill jag lova. Jag fick köpt resten av mina julklappar och han sina. Dagen fråga: Varför gillar inte killar att shoppa tillsammans med tjejer? Jag är ju bra på att shoppa! Och mina julklappar var så fina så! Lär ju inte ha mycket pengar kvar på kontot. Men det är ett problem vi får lösa en annan dag.

Nu ska jag pyssla lite tags att sätta på mina julklappar för att få tiden att gå lite fortare. Sitter själv på jobbet och ska inte stänga förens klockan 18.00. Känns sådär. 

Puss.

HARD WORK

Usch, jag är verkligen dålig på att uppdatera just nu. Tänker dock skylla på att jag jobbar så fort jag blir ledig! I morgon blir det inhandling av de sista julklappparna med Simon, hoppas bara på att det faktiskt går att ta sig fram på Allum. Vi orkar nämligen inte ta oss in till stan.

Förresten, idag har jag lyssnar på julmusik, speciellt på killarnas låt. Gå in på www.bigdifmusic.com och ladda ner den.

Puss.

SNOWMAN

Snart har hela söndagen gått och jag har inte gjort så mycket vettigt. Köpt julgran dock! Nu ska jag spela in, så vi hörs senare.

Puss!

PANDORA



Hur bra var inte den då? Se den! 5 av 5 vill jag lova. Ganska lång, men inte tråkig för en sekund. 

Nu: Mys hos Gabriella. Stjärnfrisören Carolina, som gör mig så jäkla snygg i håret, använder sig utav Gabriella och jag lovar att hon blir hetare än hetast! Girlfriend, eller hur var det?

Sen: Sova gött och länge i morgon.

SUNSHINE ALL OVER

God morgon alla fina! Vädret är underbart & jag blir helt lycklig av det.

Jag sitter och dricker kaffe och käkar pepparkakor på jobbet, som vilken annan lördag som helst. Känns nästan som om jag kunde stannat kvar här sen igår då vi hade julbord och jag traskade hem runt halv ett. Däckade gött i Simons säng och kom faktiskt upp i morse. Tack för igår mina goa ladies här på Kortmakaren!

Ikväll blir det bio, Avatar. Jag brukar inte gilla fantasy, men jag tror faktiskt att denna är bra! Eller rättare sagt, jag hoppas att det är bra. Ett stort plus är även att det bara är jag, Viktor, Louise och Joakim som skall ut på äventyr. Känns bra att umgås lite med de små liven ibland, man får ta vara på de syskon man har. Riktiga eller inte.

Nu ska jag fortsätta plocka lite här, hörs senare.
Puss.

WISHES

Camilla har utmanat mig i sin blogg är visa en önskelista. Jag är inget proffs på photoshop och liknande så jag skriver en lista utav bilder, hoppas att det är okej.


- En kamera, allra helst en Canon IXUS 

- Presentkort på Make up Store

- Boken Elsas mode, Sofi Fahrman

- Gosig svart halsduk

- Presentkort på Zara, HM & Åhléns

- Plattång från Ghd

- Svarta skinnhadskar, gära med en rosett på

- Göra akryl/gelnaglar

- Pengar
till alla äventyr som skall upplevas denna våren!


Det var nog allt eftersom jag redan fått mina älskade skor och ett fritidskort betalt. Mest av allt vill jag ha kameran, struntar egentligen i allt annat!

Puss.


FAMILY FIRST

Hur värt är det inte att ha världens bästa mormor?

Nu när mamma är sjuk är det väldigt mycket ansvar som ligger på mig, så idag kom mormor och hjälpte mig städa hela huset. Tack! Det slog min faktiskt att mormor, 67, är näst intill piggare än vad jag är, 18. Det är synd att hon inte kommer leva förevigt, det hade jag behövt. Det finns inget snack om saken om att det är henne jag ska skriva om i mitt arbete om mina förgående generationer.

Det är så sant som det är sagt, family first, i alla lägen!

PICTURE IT



En fet jävla puss till killarna som gör musik att lyssna och sjunga till! www.bigdifmusic.com Gå in och ladda ner vårt mixtape och alla anda låtarna också såklart!

Har en fråga: Är det nördigt att jag precis la över låtarna som jag själv sjunger på mobilen?

FUN

Ja, jag gillar listor!

Väder
Snö för tusan! & Kallt.
Fundering
Varför vinner inte jag på Lotto, eller Keno för den delen?
Onödigaste
Håltimman från 9.10 till 13.00 idag?
Klädsel
Haft två, väljer den senaste: Gråa leggins, vit tunika, sjal, brillor, smycken och kängor.
Vill ha
Massa pengar & studentresa!
Vän
Carolina kom och lös upp på skolan & Elin såklart!
Saknade
Mamma
Bästa
Studentresan och alla fina i skolan. 
Sämsta
Alldeles för trött för skolan och speciellt naturkunskap prov.
Låt/Låtar
Kolla två inlägg ner.

FOR THE FIRST TIME

Kvällen har spenderats i Lisebergshallen med en go Elin Pedersen. Handboll var sporten en ny grej för mig! Fösta gången faktiskt. Seg match och RIK förlorade.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen väntar lite Paradise Hotel, två avsnitt dessutom!
Vi gillar det.

Puss.

DESCRET

I spend time to try to get to know you
As life passing by I show you my heart
I couldn't be more true

I spend trust despite of everything that i've lost
I put my trust in you isn't it obvious
That I do love you

If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street
If this flowery just ain't enough for you
Help me God, tell me what to do
Couldn't be more true
Isn't it obvious that I love you

I get down on my knees to get you walk and run
And to please your need to be connected with me
In every way you can

If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street
If this flowery just ain't enough for you
Help me God, tell me what to do
Couldn't be more true
Isn't it obvious that I love you
Isn't it obvious that I need you

Erik Hassle - Isn't is obvious

Jag har antagligen lagt upp denna förut men kan inte låta bli att göra det igen.
Den är fin!

DON'T CARE

Skola. Tråkigt.

ANGELS EXICTS

Trots att jag är trött och sitter med Naturkunskapen kan jag inte låta bli att känna mig sådär mysig och lycklig. Jag har så himla fina vänner. Tack Simon och Carolina för igår. Ni är bland det finaste jag har och det finns inget bättre än att vara med er och bara vara, utan att behöva tänka på varken utseende eller beteende. Ni sprider sån lycka i mitt liv och en såndär bra känsla i magen. Alla borde ha några som ni. Tack!

I morgon har jag ett stort prov i Naturkunskap B men jag kan knappt tänka på att jag inte vill göra det. Jag har aldrig varit en fena på Naturkunskap, men just nu gör det faktiskt inte så mycket. Jag gör så gott jag kan och mer kan jag inte göra. Jag har lovat mig själv att sitta i minst en timma till. Vet dock inte om jag kommer klara det?

Nu kan i allafall jag beskriva hela blodets väg genom hjärtat. Inte illa pinkat! Puss.

YOU FOUND ME

Efter några om och men blev det inte att täffa Timmy som det var tänkt. Istället blev det mys på planket med världens bäta Simon tills tårna och skinkorna var helt isakalla. 
Tack för att du finns.

Dagens låt: The Fray - You found Me

A GOOD NIGHT

Gårdagskvällen var.. Vad ska jag säga.. Händelserik! Vi är ganska busiga faktiskt. Idag mår jag inte direkt på topp, men vad gör det? Jag hade kul, mina tjejer är finast, Bryggeriet är bra, dansa är kul och sjunga blir man lycklig av.

Har precis hälsat på mamma på sjukhuset. Kändes bra att hon var piggare, tror faktiskt att hon var piggare än mig. Nu blir det kvällspromenad med en saknad vän, Timmy!

Puss.

RUN THIS TOWN

..spelas hos oss. Eller hos Gabriella rättare sagt. Vinet går nästan ner av sig självt och Bryggeriet blir nästa stopp. Tack mina underbara änglar, LOVE YOU!

SO FAR

Dagens humör: Trött men glad
Dagens drog: Amfetamin och kokain, vad annars?
Dagens roligaste: www.saltmannen.se
Dagens tråkigaste: Jobbet var sådär..
Dagens oväntade: Att jag kom upp ur sängen
Dagens klädsel: Strumpbyxor och mjukiströja
Dagens bästa: Utgång med Gabriella och Carolina
Dagens suck: Min hy..
Dagens äckligaste: Att jag hälde sur mjlk i mitt kaffe förut
Dagens skönaste: Mitt badkar
Dagens mums: Mörk choklad som mamma har köpt till mig
Dagens vill ha: Någon att pussa på
Dagens låt: Lars Winnerbäck - Du hade Tid

FROSTY

Tack klassen för en mysig kväll igår. Ni är one of a kind!

Nu sitter jag på jobbet med en massa saker att ta itu med, men först måste jag få mitt kaffe som puttrar här brevid mig. & Varför inte kolla runt lite på alla dessa onödiga saker på Internet då?

Ikväll blir det utgång med världens bästa tjejer, Carolina & Gabriella. Men det pirrar lite i min mage..

Nu är kaffet klart!
Puss


MAYBE NOT

Artist: Bonnie Tyler

Riktiga texten var:
It´s a heartache

Men jag sjöng:
It´s a hard dick

Övriga kommentarer:
Jag sjöng med när låten spelades på TV, min dotter nynnade med men frågade efteråt om texten verkligen var som hon sjöng.

Ålder när felet upptäcktes: 14

Namn: Anders Holm

Hittade en så sjukt rolig hemsida! Ni måste verkligen kolla, jag sitter och skrattar högt för mig själv. Den går ut på att folk skickar in sina fel när det kommer till låttexter. Detta kallar jag humor! www.saltmannen.se


THANK YOU

Idag blev jag glad, riktigt glad när jag lästes Sannas blogginlägg. Jag och Sanna är väldigt olika och har väldigt olika åsikter men det betyder ju inte att jag inte tycker om henne. För det gör jag, oavsett vad du tycker så respekterar jag det. Jag tycker antagligen inte likadant men jag måste faktiskt säga, att det är det som gör det intressant med oss. 

Visst, jag är bra på att dömma folk och jag gör det antagligen alldels för ofta. Men för mig är Sanna ett bra exempel på att man behöver dela samma värderingar och åsikter för att fungera ihop. Jag struntar ju i om Sanna är liberal och jag socialdemokrat. För mig är Sanna helt enkelt den där tjejen jag tycker om att träffa i skolan och diskutera viktiga och för all del, helt meningslösa, saker med.

Puss.

DIFFERENT BUT SAME

Det var tufft att gå upp i morse, men jag gjorde det! Någonstans i mitt bakhuvud sa en röst till mig att faktiskt gå upp och gå till skolan. & Det gjorde jag och tur var väl det för där finns en väldans massa underbara människor. Bland många andra alla dessa karaktärer i min klass. Alla är vi helt olika men tur är väl det, för hade klassen bestått av 24 stycken Towe hade det väl antagligen blivit ett jäkla liv?!

På tal om klassen, idag blir det födelsedagsfirande av Gabriella och Alexandra med klassen samlad hos Alexandra. Ser redan framför mig de sjuka samtalen som kommer äga rum mellan mig och Erik. Men vad gör det? Ibland måste man få ventilera även de konstigaste av tankar.

Skriver ett till inlägg efter duschen. Nu ska nämligen datorn startas om och installera nya inställningar.
Puss så länge!


PEACE & LOVE

Jag kom på en bra sak med denna dagen, Melissa Horn och Kent kommer till Peace and Love i sommar. Dem ska dit och vi ska dit och träffa våra inderbara Stockholmare, festa loss, sjunga och dansa natten lång. Jag är verkligen taggad. Mitt 2009 har varit bra men 2010 skall bli bättre.

Ge mig stundentskiva, bal och student.
Men först, jullov tack!

NOT NEEDED

Var med om en riktigt rolig och upplyftande grej förut. Har verkligen varit hur trött som helst idag, somnade nästan på bussen i morse, men hur som helst. Tog bussen hem med Conne och kliver av och kommer på att jag inte hade någon nyckel. Ringer lillebror som ska stanna i skolan till sent, Arne var i Vara och mamma på operation. Blir man glad eller? Jag ville bara sparka sönder någon och kasta min mobil i marken, för den har ju flipp i vilket fall.

Det har varit en jävla piss dag idag rent ut sagt!

Fick inte kolla på speechen för våra uppstoppade lärare. Big fail på det. Började blöda näseblod mitt under engelskaprovet idag. Alltid kul på ett listeningtest, missade hela sista delen bara för det.

Jag hade ju kunnat fortsätta gnälla men det blir så himla negativt då. Nu ska ska jag istället sätta på Tarzan och somna till de fina låtarna, som jag gjort i över tre år nu.. Jag vet att jag är en liten nörd, men jag råkar faktiskt gilla det.

Att börja halv elva i morgon känns bra!
PS. Tomten, jag önskar mig verkligen en kamera.

Puss.


HOMEBOY

Erik i min klass är en sjukt bra kille!

CAN YOU FEEL IT?

Vart jag än går, vart jag än tittar och vad jag än hör så är allting bara kärlek. Jag blir så jäkla avundsjuk för just nu tror jag inte att det är någon som är så kär i kärleken som jag. Nu känner jag bara för att sätta på en riktig snyftare med ett lyckligt slut, bara för att. För att fortsätta på kärleksspåret ytterligare, ni måste ju hålla med mig? Nya par bildas, bilder på kära människor, kärleksmusik, New Moon, jul på Liseberg, rosor på bordet, folk som håller handen på stan, det är kärlek precis över allt! Till och med pepparkakorna påminner mig om kärlek! Kanske inte nödvändigtvis mer än vanligt, det kanske bara är så att jag inte lagt märke till det innan?

Nu vill jag verkligen bli kär i någon, något. I vad spelar inte så stor roll. Såg att mamma hade köpt mörk choklad, passar perfekt. Nu ska jag bara hitta en film.

Puss.

MEANINGLESS

Idag är det tisdag, i morgon är det onsdag, i övermorgon är det torsdag & sen är det fredag = helg. Jag lever för helgerna. Skolan suger allt ur en! Ska bli hur skönt som helst med lov nu.

Dogmatic Presence var grymma, Erik, you kicked some real ass up there asså!

Just nu håler jag på att tvätta oh städa, sjukt duktigt av mig. Är ensam hemma och börjar redan känns mig sällskapssjuk. Är inte så bra på det där asså. Att vara ensam.

Back to work Towe!

I BELIEVED IN

Sitter och lyssnar på The Cardigans - You're the Storm. Fin låt.
 
Sitter även och tittar på mina nya skor, ett par rediga kängor vill jag lova. Men det behövs till en sån som jag, som konstant fryser om fötterna. Tack pappa! & Tack för fritidskortet, du vet vad jag behöver.

Ikväll blir det Diamond Dog med några goa brudar från klassen, Erik ska spela och jag ska stå längst fram och kommer antagligen känna mig som en stolt morsa. Så Erik, jag varnade dig.

Nu: Hår & smink.

Puss!


LIKE ALWAYS

Gårdagskvällen spenderades hos finaste Ida. Underbart initiativ tillsammans med underbara vänner i form utav Sofie, Cornelia, Petra, Nathalie och Ida såkart. & Chokladfondue kan vara det godaste som finns.


Är hon inte det finaste? (foto: Freya Hall)

Vad jag älskar med mig och Ida är att det spelar liksom ingen roll att vi inte umgåtts bara vi på ett bra tag, för när vi väl gör det är det precis som vanligt. Det var en riktig nostalgi resa igår vill jag lova, allt ifrån fotboll & Spanien till våra Floda killar.

Nästa sommar blir vår.

Puss.   


HERE I AM

Lördag kväll och det vankas mys hos sötaste Ida med alla fina tjejer.
Jobbet gick bra och Carre kom och hälsade på. Damn, I love you girl.
nu ska jag förhoppningsvis kunna kleta på lite mascara på mina rinnande ögon. Det är verkligen inte kul och kan ju inte direkt påstå att jag känner mig snygg.
Nu blir det mat och sen Ica.
Ha en grym lördag, Puss.

NOTICED

Nordstan, Göteborg

En tjej ∼18 ska köpa tidningen Faktum – tidskriften för hemlösa.
Faktumförsäljaren: Det var den sista tidningen för idag.
Tjejen: Men vad bra, då kan du gå hem nu.


ONE OF A KIND


Har hört att min mormor är rätt cool?

FANATIC



Tror att jag gillade New Moon ganska mycket ändå. Är ganska svag för varulvar, trodde inte att det skulle vara så sexigt, men jag hade tydligen fel.
& tror att jag gillade sällskapet ganska mycket, i form av min bästa Carre var bäst. Tack för igår hjärtat. Inga är som vi, eller hur var det nu?

LIKE A PHOTO

One tree hill med Simon idag. Alltid lika bra vill jag lova. Men nu kommer det inga fler avsnitt förens i januari. Inte lika bra tycker jag.

& Varför ska man lämna in labbrapporter?
Bara undrar.

Nu ska jag fortsätta skriva på min, men jag känner mig lite efterbliven faktiskt.

RSS 2.0