TODAY I DON'T FEEL LIKE DOING ANYTHING

Så lugn och skön helg att det finns inte. Men nästa helg! Då kör vi på riktigt. Är ledig idag, så har bestämt mig för att kolla på True Blood precis hela dagen tills min man ringer och sedan kommer och hämtar mig. Han är fin den där, och jag längtar efter honom redan.
Så jäkla skäggig bara! Men jag älskar det. (Han har mitt namn runt handleden)

FOR YOU I WOULD DO ANYTHING


Älskar dig jorden runt, upp till stjärnorna, runt månen och tillbaka.

STAR

Igår satt jag & Sarah i timmar och pratade om allt.
Hon är fin min Sarah.
En utav de finaste faktiskt, är så glad att jag har dig.

NOT READY

Jag gick min förbannade powerwalk. & jag svettades. Floder. Från tuttarna? Jätteäckligt verkligen. Men det var samtidigt skönt. Samma visa igen i morgon, men funderar på att ta den på kvällen istället.
Jobbade till nio, ganska segt! Men gick ganska fort och det är roligt när Erik är där. 
Jag börjar jobba klockan sju så jag ska faktiskt krypa ner i min säng nu, helt ensam faktiskt.
Puss och kram bitches!

DEAL

Älsklingen gick upp och sprang kl 6 i morse (?). Så dumt bara. Det betyder att jag inte kan vara sämre så nu måste ja ge mig ut på minst en timmas powerwalk. Vi har gjort en deal (med djävulen). Man måste motionera minst en halvtimma varje dag, no exeptions!
Vi hade inte käkat godis på en vecka så igår köpte vi en 200 g Marabou med apelsinkrisp i och bara tryckte i oss den. "Sista på ett tag nu, Towe."
Åh, på tal om absolut ingenting. Min man är ju rätt skäggig. Eller ska jag säga var rätt skäggig. Jag gjorde värdens tabbe när jag ansade det igår och råkade raka ett stort jävla hål på ena kinden. Att jag inte dog! Så nu har han rakat av allt. Och det var mitt fel! Jag började nästan gråta. Han såg så himla ledsen ut. Men lent var det efteråt! Väldigt mysigt att pussa på vill jag lova. Men det ska växa ut nu igen. För det är hot med skägget.
PUSS!

FORGOTTEN

& du, glömde en sak.
Du finns inte för mig.
VIDRIG!

FOREVER

Nu åker jag och träffar mina tjejer. Alla är samlade! Perfekt om du frågar mig. Sen ska jag hälsa på/ pussa på min favvomage och dess mor. Underbara människa!

LOVE IS ENOUGH

Inkommet sms, tio minuter sedan: "är så kär i dig att jag nästan dör towe!"
Finns det något finare?

WEEKEND

Niklas forsov sig lite i morse så han fick stressa upp och ta bilen till jobbet. Jag låg kvar i sängen och sov till halv tolv. Jag orkade inte ens tycka synd om honom, tyckte bara att det var skönt att sova på hans sida. Det är varmt där och det luktar gott.
Börjar jobba klockan tre idag och jobbar till stängning. Ska bli intressant med tanke på att jag knappt kan röra mig utan att det känns som en lastbild kört över mig. Rakt över bröstkorgen.
Ska väl inte klaga för mycket, det är ju trots allt fredag! Har min älskling hos mig hela helgen och jobbar bara tre timmar på lördag. Så, Puss och Kram!

ICECREAM

Jag åt Ben and Jerrys till lunch.
Man får det när man är sjuk.
& jag har kollat på Water for Elephants och Friends with Benefits. Gillade båda två faktiskt! Så checka in dem bara.

SWEETNESS

Ligger väl hemma idag igen då. Känns som om halva Sverige är hemma och är sjuka?
Segt dock att jag spenderade min lediga dag igår lite halvfull, yrandes på hostmedicin och sedan nästan 4 timmar på vårdcentralen. Ville verkligen äta också, men kunde inte för att halsen gjorde så jävla ont. Kunder inte ens få i mig mina fina bullar!
Jag har blivit lite knäpp. Jag sitter och kollar på recept varje dag på kakor, bullar, tårtor, mat osv. Är egentligen inte så intresserad av att äta det, jag vill bara baka! Det är så roligt! Jag hade dock aldrig kunnat vara bagare/konditor eller liknande för jag hade varit så tjock att jag hade rullat fram.
Klockan är kvart över 9 och jag har redan kollar 90210, men så blir det när hostan hindrar en från att sova. Väntar bara på att min dokumentärfilm ska bli klar - The woman who swims with killerwhales. Kan det bli mer Towe? Tror inte det.
Ta hand om er.
Puss!

SICK, FUCK IT!

Ondskan har tagit över min hals!
& jag orkar inte. Niklas och jag sitter och hostar ikapp, hostar på nätterna och tycker synd om oss själva. Är glad över att det är så jävla dåligt väder - då slipper jag göra något överhuvudtaget.
Så idag ska jag bara lyssna på Melissa Horn och gosa.

HOME

Alanya var ganska skönt, galet varmt bara. Men man ska väl inte klaga. Har pussat ihjäl min man sen jag kom hem och nu ska jag fortsätta baka mina bullar.
Bilder kommer kanske.
Kärlek.

ONE MORE NIGHT

Har växlat pengar och köpt en bikini.
Vill nästan gå och lägga mig för att då vet jag att när jag vaknar är det liksom dags! 7
& förresten,
Beyonces nya album 4 är så jävla bra!

SUNLIGHT

God morgon.
Har äntligen fått sova med min man. Sov riktigt bra, vaknade bara en gång. Måste vara något nytt slags rekord. När jag vaknade av lite pussar och sånt när Niklas skulle gå till jobbet kände jag mig helt sådär nöjd. Jag fick ligga kvar i sängen och han fick gå till jobbet. Hade kunnat vänja mig vid det.
Har egentligen inte så mycket roligt att berätta. Eller vänta lite, jag har ju faktiskt det. Vill bara meddela alla mina läsare/fans att jag drar en snabbvisit till Alanya. Bor på 4-stjärnigt hotell en vecka sådär. Men min fina Sarah såklart! (Jag borde ju färga håret svart innan jag åker.)
Har en dela att fixa innan dess så ska hoppa in och dra en dusch, sen dra till stan och sen dra till Partille för möta Moder Jord. Sen blir det bara en massa gos med min man ikväll.
Kärlek på er alla.

RSS 2.0