MINE

Jag har världens snyggaste man!


MY HEART BEATS

Jessie J - Domino.
Helt otrolig människa med en röst jag hade kunnat döda för.


I MISS YOU, LOVE.

Saknar Sofia.

DATE


DINNER AND A MOVIE

Ikväll ska jag äntligen få se Breaking Dawn! Har kollat alla tre filmer igen så jag är up-to-date nu. & jag tänker äta godis idag. För idag är det den där tiden i månaden som är alldra värst och jag tänker inte bry mig om att jag kommer känna mig som en uppsvälld kossa. Niklas ska följa med. Jag ställde upp på Harry Potter - sista filmen dessutom trots att jag bara sett den första och inte ens gillar Harry Potter. Så nu är det liksom hans tur att ställa upp för mig.

Väntar lite på att tiden ska gå lite nu. Bion börjar inte förens klockan nio och vi var klara strax innan fem. Har nog aldrig hänt förut. Men nån gång måste vara den första.

Förresten, denna helgen har vi bott i lägenheten i en månad! Tiden bara rusar iväg. & Sofia, vi har köpt nya knoppar till garderoben. Fint som bara den. En månad full av kärlek i alla dess former. Vänner har varit här, jag&Niklas har haft det bättre än någonsin, vi har gjort det personligt och vi kallar det hemma. Det kommer kännas tråkigt att flytta härifrån faktiskt. Fast egentligen vill jag bara ha min egen två eller trea som jag kan fixa och dona med som jag vill. Måla och bestämma färger. Om jag känner mig själv rätt är det inte Niklas som kommer att få ta dem besluten. Men jag måste vara snälla och låta honom tro att han bestämmer lite.

Ska fixa luggen nu. Kärlek på er!

I WANNA BE WHERE YOU ARE

Lyssnar på Domino med Jessie J och bara älskar livet lite. Efter en övernattning hos mamma kom jag hem till det här:


STORM

Kanske blir värre än Gudrun idag. Stormen alltså. Jag passa på att äta en majsmacka, inte bajsmacka à la Ove Sundberg.


LIGHT A CANDLE

Ha en mysig första advent allihopa.


MY LOVE


IT'S A FIRST TIME FOR EVERYTHING

Jag har klippt lugg och färgat håret. Så jäkla nöjd! Var nere på en salong vid Olskrogstorget hos en tjej som var grym verkligen. Fattar dock inte hur hon orkade slinga hela mitt hår med folieslingor? Men hur som helst så blev resultatet grymt!

Efter det mötte Niklas upp mig och vi tog en liten runda på stan. Det var inte bara vi där vill jag lova. Jag fick plockar ihop grejer på Lagerhaus, Åhléns & nån annan söt liten affär så att jag fick den adventsljusstaken jag ville ha!

Tycker att det blev ganska så mysigt.
Kärlek!


ALL NEW

Sitter hos frisören och bara måste testa om min blogg.se app fungerar. & ja, igår hämtade jag min telefon. Eller inte riktigt min eftersom den är helt ny! Lyx.

Antar att vi höra lite senare. Slänger kanske upp en bild eller två på mon nya lugg.

Kärlek.


TIME MOVES FAST

I 7 månader har jag fått vakna upp brevid denna skatten.
Min skatt, min glädje, min bästis, min skrutt & min kärlek.
Jag vill dela allt med dig.
Jag älskar dig!

HERE FOR YOU WHEN YOU NEED ME.

Idag är jag ledig, och jag känner mig faktiskt ganska pigg!
Kunde inte vara gladare åt det. Har varit och är väl fortfarande vrålförkyld. Men ikväll ska vi på julfest med jobbet, kommer bli grymt! Tror och hoppas jag. Men det blir en lugn kväll för mig, jag jobbar nämligen 7-16 i morgon.
Efter det ska jag och älskling dö framför idol och bara äta en massa tacos.
Idag kommer finaste Hanna hit och hälsar på mig.
Längesen och eftersom jag inte har något telefon för tillfället så har vi nog en del att prata om!
Ganska många koppar té tror jag på.
Asså tjejer, hur bra är inte vår blogg då?
Skrattar konstant för mig själv asså!
Puss.

YOU ARE MY EVERYTHING

Älskar när vi båda kommer hem efter jobbet och kan pussas.
Har verkligen längtat ihjäl mig hela dagen.
& plus i kanten till mig som har städat hos oss idag. 

THERE WON'T BE ANY HEARTS BREAKING AGAIN

Gavin Degraw - Were you are.

Så fin!
Hade inte Niklas varit med i bilden hade jag bara slängt mig på honom. Tänker iofs bara på Niklas när jag hör den låten?
Vi ligger i sängen och har precis ätit och diskat, gjort matlådor till jobbet och hela kalaset. Känns så gött att ara kasta sig i sängen då.

A NEW BEGINNING

Just nu ser det ut såhär i vårt lilla krypin.

ALONE


Här ligger jag och har redan gjort en skadeanmälan på min telefon, adressändrat både för mig och Niklas, slängt ihop all tvätt, slängt sopor och plockat ut diskmaskinen. Kan ni kolla om jag är rastlös utan Niklas?

BROKEN


LONG TIME AGO

Såhär fin gjorde jag morfars grav igår. Vera valde hjärtat och jag klippte och placerade granriset. I 13 år, det vill säga varje höstlov sedan han dog, har vi varit där med mormor och gjort fint inför Alla Helgona helgen. Känns alltid så bra att gå därifrån när det är fint och när ljuset är tänt.
KÄRLEK till alla nära och kära.

PEACEFUL MINDED

Här kommer en liten uppdatering från lilla mig. Livet flyter på och känns mer än bra just nu. Älskling och jag har flyttat och fått iordning riktigt bra och idag ska få soffan också! Arne hjälpte oss och utan honom hade det inte gått alls lika smidigt kan jag lova! Tack återigen.
Ska åka iväg snart på en liten shoppingtur med Sarah och älsklings bankomatkort. Sån shopping gillar vi. Vi passar på att gå till systemet också för i morgon är det Sofias maskerad och det är inte bara jag som är taggad om man säger så. Vi var och kikade på lokalen igår en snabbis och det känns som att det kommer bli en kväll värd att minnas! (Ladda kameran ikväll Towe - Sure, will do!)



Jag är så himla tacksam för allt jag har. Tacksam för världens finaste pojkvän jag kan prata om allt med, som jag kan kolla Skilda världar med, skratta & busa med och dela med mig av mitt hjärta med.
Tacksam för vänner som Sarah och Sofia som jag pratar med tre gånger om dagen med, minst.
Tacksam för en familj som min. Det inkluderar såklart även alla bonusar.
Tacksam för att jag har ett jobb som jag kan leva på.
Tacksam för att jag är frisk och att jag lever gott.
Tror att det är viktigt att stanna upp och faktiskt tänka efter vad man har istället för det man inte har.

YUMMIE!

Skulle bara säga att bästa flyttcrewet hjälper mig att flytta idag!
Mums på det och min älskling.

UPDATE

Tar mig en liten paus i mitt packande. Åter igen ska mina grejer förflyttas till ett annat rum och denna gången blir det tillsammans han som faktiskt är mitt allt. Jag börjar faktiskt bli bra på det här känner jag, får rensat mer och mer grejer varje gång. Men snart får det förhoppningsvis ett slut. Vill egentligen bara ha mitt eget ställe nu. Men med tanke på kommande studenttider så kan man ju kanske inte förvänta sig så mycker mer än typ 20 kvm i en korridor. Men det hör väl till charmen det med?
Och för att prata om något helt annat så är jag så jäkla trött på att känns mig förkyld och sjuk. Kan verkligen inte sätta fingret på vad det är men det känns faktiskt inte så roligt måste jag erkänna. Är trött precis hela tiden och det känns ju inte roligare att veta att jag ska åka till jobbet och jobba 17.30-21. Visst det är ett kort pass men så sjukt onödigt! Mitt i allt detta måste ju allt vara färdigpackat, måste in till stan i morgon på dagen och flytten sker på kvällen. Jag dör! Nej, det gör jag verkligen inte. Känner att jag är så mycket bättre på att hantera allt vad stress innebär nu för tiden. Sen så ä jagr ledig på torsdag och då ska jag verkligen vara det hela dagen också. Packa upp och mysa runt i lägenheten.
Nu ser jag mami i fönstret!
Puss & Kram på er.

RSS 2.0