ONLY FOR YOU

Kimberly! Varför känns det verkligen i mig att du är så himla långt bort? & jag älskar dig med, alla gånger.

Tänkte skriva i detalj ett inlägg om hur min dag har varit, även fast det bara är Kimberly som egentligen bryr sig. Men men! Min blogg, jag skriver det om jag vill. Here we go! Vaknade som ett jävla ras, ca 08.30, tvingade mig själv upp ur sängen för att tvätta bort alla sömntutor i ögonen som gjorde att de knapp gick att öppna. Tittade ut och tänkte: "Åh, det ser ju riktigt skönt ut!" Men var det skönt ute? Nej, det var det verkligen inte! Skenet bedrar, för det är kallt. Man hade kunnat tro att det är vi som befinner oss i norra Sverige.

Åkte ner till Kortmakaren där jag jobbade idag. Började med lite fix i butiken för att sen skicka iväg lite ordrar och fixa lite fakturor. Skulle räkna om lite priser och grejer. Men så fort det kommer till matte så är det ju oftast så att det inte går så bra för mig, så de första sju gjorde jag fel på och fick göra om. Perfekt tänker kanske du! Mindre perfekt tänkte jag. Men, tog en pizza till lunch och tänkte att jag skulle fira att jag ska jobba varje dag, konstant fram till nästa fredag.

Efter jobbet tog jag mig en powernap på soffan och vaknade tio minuter innan bussen till träningen gick. Underbart! Kastade på mig kläder och sprang till bussen som jag faktiskt hann med. Träningen då? Jo, helt okej. Gegga över precis hela planen, påminde lite om bajs faktiskt och myggor som bara var där för att göra min träning till ett enda helvete. Kan även tillägga att redan i första övningen sa jag till en tjej att "bara hålla käften" när hon sa till mig hur jag skulle göra. (Jag råkade göra en felpass, det händer alla, lev med det.)

NU sitter jag här, oduschad och äcklig, har precis läst dina blogginlägg och saknar dig med. Det är nästan så att jag själv blir sugen på att börja plugga. Nästan, sa jag! I morgon jobbar jag med de skumma typerna i Torslanda och föväntar mig ett inlägg när jag kommer hem.

Puss, puss, puss, puss, puss & puss på dig, bara min P.I.C!


TO BE WITH YOU


WHAT ABOUT NOW?

Från och med Du. Jobb. Kimberly. Umeå. Du. Vänner. Freya. Nationalteatern. Sömnbrist. Musik. Fest. Kärlek. Genom eld. Shopping. Regn. Restaurangbesök. Saknad. Fotboll. Livet é en fest. Pussar. Irritation. Sofia. Idioter. Övernattning. Tårar. Promenader. Melissa Horn. Solglasögon.

CAN'T BELIEVE IT

Vissa människor är svin. Synd bara att det inte syns på utsidan.
Jag finns här.

DON'T LEAVE A BROTHER HANGING

Orkar verkligen inte idag, men jag ska börja blogga varje dag. Så att Kimberly kan hålla koll på mig!

I'M SORRY

The only thing I want to do, is to be with you.


WAKEUPCALL

Idag vikarierade jag på lilla Kotten på Centralskolan vilket resulterade i att jag ville ta med alla barn hem. Speciellt de små 1-åringarna. Jag menar, bara se på dem! & hur långa kan de vara? Till knäna på en? Men hur mycket jag än vill säga det så var det faktiskt inte det som var dagens höjdpunkt.

Jag har inte rört en fotboll på över fyra månader tror jag, sedan innan cabarén tror jag nog närmare bestämt. Idag bestämde jag mig, trots en powerwalk innan det att ta på mig de där vita, trasiga, ihoptejpade skorna och svara på tränare Mats sms genom att komma ner och träna. Regnade det? Ja, det gjorde det. Var det myggor i luften? Ja, det var det. Var det roligt? Om det var roligt? Det var helt jävla underbart! Som pricken över i:et spelade vi match i mixade lag med killarna som tränade brevid.



Dåvarandelaget Floda. Vi vann serien utan en enda förlust.



Chicken & Toot - alltid tillsammans. Även på planen.



Vet inte hur många gånger man frusit röven av sig och varit så kall om fötterna att de inte känns.



Sista och bästa året tillsammans med Floda kom vi faktiskt hela vägen till Spaninen & Barcelona.

Kan egentligen inte förstå att jag ens övervägt att sluta med denna underbara sport. För mig är det dock mer än en sport och jag hade nästan glömt av glädjen i att slå en boll, bryta en passning, lägga mål eller skrika ett fult ordför att man helt enkelt gjort ett kasst beslut. För att bara för en stund få tänka endast på fotboll och inget annat.

Påminn mig om detta inlägg om jag säger att jag vill sluta!
Kärlek.

WEEKEND

Gillar Pettan och Carre ganska mycket faktiskt.


Ännu en helg som bara flugit förbi. Tiden går fort när man har roligt. Mys hos Linus även fast jag och frugan drog hem tidigt, men vad gör det? Vi vinglade rätt gött ändå vill jag lova!

I morgon ska jag vara vikarie på Centralskolan hos pluttisarna. 1-3 år är dem och jag gillar det!


CURLY

Mitt hår är galet lockigt och jag orkar inte öra något med det. Carre får sätta händerna i det sen. 

Vi gjorde ett tappert försök till att göra stan igår, synd att det regnade hela jävla tiden. Och inte lite heller! Jag var mest irriterad hela kvällen, galet tur att jag var det tillsammans med min fina Kimberly. Men misströsta inte, ikväll gör vi ett nytt försök, denna gång tillsammans med Carolina och Petra.

Jag är inte glad på dig just nu. & Hon den andra, jag kommer döda henne.
Gör inte såhär.


HOT HOT HOT!

Detta är helt sjukt, jag är så fast man kan bli och är antagligen sist i hela världen med det. Just nu roar jag mig nämligen med att titta på första säsongen av Prison Break. Kan inte riktigt förstå hur jag kan ha missat detta? Wentwoth Miller är min future husband. Ville bara säga det!




Hur snygg?

!

Jag är alldeles för trött för mitt eget bästa just nu.


JUST BY HEARING YOU VOICE

Herregud säger jag bara! Det var riktigt längesedan jag lipade såhär mycket till en film. Kollade både The last song och Dear John. Men den sitnämnda tog nog hem priset faktiskt. Kan vara för att det är min man som är huvudrollen, men jag vet inte. Får dock lite cravings, underbara cravings efter pirr i magen och mysiga pussar.



Är det bara jag som tycker att fräknarna på axlarna är hur jävla charmiga som helst?

BELIEVE IT OR NOT

Jag sitter och målar naglarna.
Kan vara första gången jag skriver det på någon av alla mina bloggar jag haft då jag bitit på naglarna sen jag var typ fem år. Inte så speciellt attraktivt, men det har väl mest varit ett tics.

Nu ska jag hoppa i lillebrors på tok för stora byxor och träffa Simon. Kan du kolla om jag bor i de byxorna för tillfället? 
Vill även tillägga att från och med idag är jag arbetslös.

PUSS.


WE BELONG TOGETHER

I mjukisbyxor och lillebrors tjocktröja, traskade jag hem till en fin tjej igår kväll. Gabriella. Kan ha varit bästa valet på länge, att ta det lugnt en lördag, tror faktiskt att jag behövde det. Vi lagade godaste maten och åt oss proppmätta. Simon kom och det var mys! Precis vad jag behövde.

Idag väntas Rix FM festival med grymma brudar. Sofia, Fanny, Johanna och jag tänkte göra stan osäker. Så, look out!

Nu ska jag göra iordning mig till världens bästa spellista, Männen i mitt liv heter den.
Puss.

STANDING WERE YOU LEFT ME



Idag gjorde jag om mitt rum tillsammans med Erik Hassle, Oskar Linnros, Lars Winnerbäck, Magnus Weideskog, Joshua Radin & Gavin Degraw. Vi är såhäär tajta!


MURDERER

This blood is on your hands
Now no one can save my heart
And the scar you left can’t be repaired
The knife is in your hands
Is that a smile on your face
It’s so clear to me

You’re a lovekiller.


& ja, jag lyssnar på Darin.
Göt även om mitt rum lite. Alltid mysigt!


LOVE GENERATION





Två bilder som beskriver hur bra jag bra haft det de senaste helgerna.

I KNOW YOU WANT IT

Idag har jag jobbar från 8.30 - 21.30, uatn rast. Nu stupar jag.

LOVE IT!

SF Bio, Västerås

Tre tjejer ~17 kollar på Eclipse och plötsligt kommer en scen där vampyrerna börjar springa.
Tjej 1 (utbrister): Jag älskar när de springer, det är som Baywatch för mig!

Tjyvlyssnat kan ju vara det roligaste som finns i brist på sällskap.


THOSE DAYS ARE GONE

I took a little walk down Memory Lane:











Herregud, jag vill bara klistra upp alla dessa bilder som jag har på min dator på väggen för att inte glömma alla de underbara studer som varit!

YOU CAN FEEL IT IN THE AIR

Nästintill sprang upp till Uddared i går, det tog mig 15 minuter från stationen hem till Jason. Träffade trevliga flickor och pojkar, körde "jag har aldrig", spelade ölspel som slutade mindre bra för min del. Älskade, underbara Jakob hämtade mig och körde mig hem.


För ett väldigt bra tag sen, kan ha varit -07.

Denna helgen slog det mig verkligen att just nu förändras allt. Det är nu i livet som den allra största förändringen sker, hittills, för oss. Folk flyttar till andra sidan jorden, bokstavligt talat, några har fast jobb, vissa vill flytta hemifrån och vissa vet inte vad de vill eller ska göra. Det är nu resten av livet bestäms, vilka du fortfarande kommer att umgås med, vilka blir bara partypolare kanske till och med vem man vill spendera resten av sitt liv med.

Jag kan tycka att det är ganska skrämmande att inte veta vart man hamnar med samtidigt så tycker jag ändå att det har gått ganska bra hittills. Varför ora sig får något man ändå inte kan styra över?

IN A CROWD

Jag har verkligen totalvägrat solen idag. Kanske är ett ganska korkat val egentligen då jag är lika vit som mina nya skor var innan det att jag gick ut och dansade i dem. Nu känner jag att bakismonsret ska hoppa in i duschen, kanske kan bli lite människa igen efter det.


AND THERE YOU WERE, HOLDING MY HAND

Towe + förfest hos Fanny + Trädgårn = bakfull.

Nåt så in i också. Jag skakar och kan inte röra mig, magen bara skriker efter mat med jag klarar nog inte ens av att gå ner till köket. Så illa är det faktiskt. Men måste dock säga att det kan ju ha varit roligaste utgången någonsin! Utan att överdriva.

Nu ska jag återigen bege mig mot min säng och ta ännu en värktablett för min mage. Som grädden på moset räcker det kanske med att säga att detta är inte min favorittid i månaden.

Vi hörs inom en oklar framtid.
Fred & kärkel.

SPREAD YOUR WINGS

I have a confession to make: Jag kommer bli uppriktigt ledsen om inte denna helgen blir något utöver det vanliga. Egentligen är jag inte så orolig eftersom det brukar sluta wonderful, men ändå. Det är nästan så att jag ser fram emot att vara bakfull på lördag så att jag inte behöver göra nåt på dagen för att sedan busa på kvällen/natten. Galet gött är det även att jag har två biljetter till IFK-matchen på söndag. Kommer det bli en bra helg? Ja, det kommer det! Längtar jag och jag gjort sen i tisdags? Ja, det gör jag!



Nu ska jag hoppa ner i världens underbaraste säng. Puss.

WHY CAN'T YOU SEE ME?

Jag sitter vid datorn på jobbet. Ambitiöst tänker kanske ni, jag har inget att göra tänker jag.

FIGHTING FOR

Det händer ju faktiskt inte så himla mycket i mitt liv som är värt att klottra ner här. 

Lite mys med Gabriella hann jag dock med igår efter det att dagen spederats med mormor och mamma. Fyndade en jeansjacka och ett par skor, för 140 :- och 99 :-, inte illa pinkat!  

Sista veckan idag på Nickes väg, sen en vecka på ett annat ställe. Efter det ska jag sova i en vecka! Vi hörs är vi hörs, Puss.

06.15

Jag vet inte riktigt vad som hänt med mig på senaste. Jag har flow i alla fall. Borde inte klaga, men trött är jag!

Hade ingen mobil på hela helgen, galet skönt faktiskt!


RSS 2.0