HAPPY HAPPY GIRL

Idag har jag fått jobb och målat garaget. Hur kul? Galet kul iallafall tillsammans med Simon & Ted.

WORTHLESS

Vänner, vänner, vänner.
Första dagen på länge jag står utan jobb, är faktiskt ledig i morgon också, då ska jag besöka frisören och inte vilken frisör som helst utan världens bästa fru. Jag saknar Alanya, hjärtat! Ska vi åka tillbaka?

Helgen som gick alldeles för fort har varit fylld med galet mycket galenheter.
Bästa kan ju vara att Kimberly är hemma. Bara att ha henne i samma kommun gör mig lycklig och på något sätt lättad. Ska verkligen försöka pallra mig in till Sofia idag för att mysa mer er.

Ganska dålig på att blogga för tillfället, men man vet aldrig. Snart kanske jag börjar ordentligt igen.
Så, puss på er så länge.
Kärlek!

!

JAG HATAR ONE TREE HILL!

EVERYTHING AROUND ME

Jag vill nästan inte blogga. Jag saknar Alanya så jävla mycket. Älskar mig fru mer än någonsin. Har gjort så jävla konstiga grejer senaste tiden. Ni kommer liksom aldrig förstå.

LOVE YOU AS MUCH AS IT HURTS!

Puss på mamma, puss på pappa, lillebror, mormor, Soffan, Gabban, Kimberly, Oscar & Simon, Petra, Freya, Niklas och alla andra fina saker. (Brukar bli lite blödig när jag ska resa iväg) Kärlek till er!

OVER AND OUT

Idag ska jag åka till Turkiet, ville bara säga det.

DID YOU SAIL ACROSS THE SUN?

Glömde en sak! Igår i bilen hem spelade Niklas finaste låten just nu.

Train - Drops of Jupiter

Tell me, did you fall for a shooting star?
One without a permanent scar
And did you miss me while you were looking for yourself?

SATURDAY NIGHT

Igår efter jobbet skyndade jag mig till stan för att förtidsrösta (duktig tjej) eftersom jag inte är hemma när valet är. Men det var ju inte direkt det om var det roliga jag skulle berätta om.

Cruella De Ville blev till här hemma även fast jag tyckte att jag mest liknade något slags luder. Kräftskivan hos fröken Strömberg blev till den bästa förfesten på länge. Pippi, Cruella och Mega Fox bytte senare om för att åka in till stan. Lite rockigt sådär bara. Det var kul kul cykelhjul och jag var hemma halv fem i morse. Perfekt!

Idag har jag faktiskt varit lite produktiv! Eller ja, jag, mamma och Elin.
Åkte till Johanna och hämtade mina grejer, åkte till Allum, köpte en bikini, åkte till Blomsterlandet & åkte till morfars grav och gjorde fint.

Sandor/Ida är på tv om en stund, den ska jag lätt kolla på!

Saknar Oscar lite.
Och Simon.

Puss.

NEXT TO YOU

Igår dealade (är det ens ett ord?) jag och mamma.
Hon köper räkor till mig i idag om jag städade hela huset. Pefekt för en tjej som växlat in alla sina pengar till turkiska pengar tänkte jag! & städade gjorde jag, och fort gick det vill jag lova. Kom hem vid sex och satte igång, var ju tvungen att vara klar innan Idol, såklart.

Var galet jäkla trött idag när jag åkte till jobbet. Sov hela vägen på tåget och sen hela vägen på bussen ut till Torslada där det för tillfället regnar (?!) Jag undrar lite vem som godkände det. Jag vet i allafall en som inte vill gå ut på powerwalk och det är nog inte Bumbi, snarare jag.


Jag tröttnar aldrig, Oskar Linnros - Från och med Du spelar i alla fall jag idag.

Jag blir aldrig mer densamma, jag blir aldrig densamma som förut
Somliga ljus brinner aldrig ut



Jaadu, tänk dig han med lite socker på!

Puss!

DON'T EVER LOOK BACK

Denna dagen har verkligen flugit fram! Jobbet flöt på som vanligt och när jag hoppade av vid Nordstan gick jag till Sofia, Jesper och Emelie som satt och käkade. Jesper körde Sofia till Avenyn, Emelie till Öijersjö och mig till Floda. Ganska go kille det där måste jag säga! Mindre gött att vi nästan krockade dock. Vi snackar verkligen en centimeter nu.

Nu: Idol!
Sen: Filmjölk & sängen

Puss på er!

SPOTS

Se upp för Cruella De Ville, enda jag säger. På fredag är det kändis-kräftskiva.


LIKE I'M HOLDING ON TO YOU

Har nu varit på jobbet i ca en timma. Min lilla Bumbi sitter och jobbar för fullt, vi har haft bästa veckan på länge här i Torslanda. Sitter och funderar på vad vi ska hitta på idag. Det känns lite som om vi redan tagit alla uppenbara promenadvägar i Torslanda.

Om ni undrar varför jag skriver så roliga och informativa inlägg så beror det på order från en vän till mig som befinner sig lite för långt upp i Sverige än vad som egentligen är okej. Jag saknar dig, fattar du det! Jag vet att du har det superbra, men det hade kännt ännu mer superbra för mig om du till exempel hade varit med på fredag. Pimps and Hoes är ju ändå vår grej. & Ja, Sofia, jag älskar dig med och vi kommer ha lika kul som alltid.

Nu ska jag snart ut och powerwalka och längta lite mer till söndag. För då drar vi!


3 DAYS LEFT

Jag kollar på Idol, plattar håret, längtar till Alanya, packar, och är inne på Facebook & bloggen, samtidigt. Tur att man är tjej.

Va gör du?

I'M COMPLETE

You think I'm pretty without any makeup on
You think I'm funny when I tell the punchline wrong
I know you get me so I let my walls come down, down

Before you met me, I was alright but things
Were kinda heavy, you brought me to life
Now every February, you'll be my valentine, valentine

Let's go all the way tonight
No regrets, just love
We can dance until we die
You and I
We'll be young forever

You make me feel like I'm living a teenage dream
The way you turn me on, I can't sleep
Let's runaway and don't ever look back, don't ever look back
My heart stops when you look at me
Just one touch now baby I believe
This is real so take a chance and don't ever look back
Don't ever look back

We drove to Cali, and got drunk on the beach
Got a motel and built a fort out of sheets
I finally found you, my missing puzzle piece
I'm complete

Let you put your hands on me
In my skin tight jeans
Be your teenage dream tonight



Dagen låttips: Katy Perry - Teenage Dream

VERY IMPORTANT INFORMATION

Har det rätt jobbigt på dagarna måste jag säga. Har spenderat hela dagen utomhus, promenerandes bland alla flådiga villor här i Torslanda. Stannade för att kasta sten i havet och för att njuta av solen på en båtbrygga. Snart ska vi fika och sen ska vi hoppa ner i bollhavet. Det är ju tur att jag powerwalkar varje dag, annars hade jag blivit fet för jag fullkommigt älskar alla dessa jävla kakor som vi bakar hela tiden. Står egentligen inte ut. Vet att jag inet borde äta dem liksom, men ni vet ju hur det är. Att ställa fram ett fat med kakor är som att ställa en flaska Absolut framför en alkoholist. Eller nåt..

Hörs ikväll!
SMACK!

IF I FIND MYSELF ANOTHER

Jag vet inte riktigt vad ni brukar göra när ni är ensamma hemma men jag brukar ta kort på mig själv. Det blir inte alltid så bra. Mest coolt. Det är för att jag är en cool tjej.


SPOT ON


If i find myself another
If i found a way
To restart and to forget you,
and to hide away

I could run for my life
I could go underground
but u still be inside
I could shout out of the world
I could move from this town
but you're still in my blood

There are ways to keep away from
things that remind me of you
There may be places i could go to
To keep my mind
to keep my mind of you

I could run for my life
I could go underground
but u still be inside
I could shout out of the world
I could move from this town
but you're still in my blood

When i let it all go
and we find a lead through
and i found someone new
Will the feeling remain
and the memory stay
When you're still in my blood


Erik Hassle har släppt en ny singel.
Han må vara ful, men sjunga kan han och succé blir det.

HARD WORK WORK

En del av mitt jobb är att powerwalka minst en halvtimma varje dag. Man skulle nästan kunna säga att jag får betalt för att träna. Eller nåt. Igår traskade jag och min käre bumbibjörn (han går inte, han studsar) runt här i Torslanda i en och en halv timma och idag har vi promenerat raskt i 45 minuter.

Som ni kanske förstår så befinner jag mig på jobbet och har vad jag nog måste få kalla rast. Bumbi sitter och kollar Aladdin och jag passar på att kika in här.

Det flyger en massa plan utanför mitt fönster, på söndag sitter vi på ett av dem.
Puss.

ALANYA


Här ska jag och Carre spendera nästa vecka. SMACK sa det bara.
Älskar dig frugan!

TELL ME THAT IT'S TRUE

Panik, hjärtklappning, lyckorus, rädsla och allt på samma gång! Sofia - Ring mig!


HONEYMOON

Jag har tydligen en till läsare som följer min blogg, som jag vet vem det är. Egentligen är det ju inte så kostigt med tanke på att vi faktiskt är gifta hon och jag. Frugan, I löve you!

Härmed vill jag göra ett uttalande, ett mycket viktigt sådant. Nästa vecka lämnar jag detta land. Dock bara för en vecka tillsammans med Carre. Vi ska boka en liten restresa nu i början på denna vecka och bara dra. Jag vill bara åka nu! Man hade ju nästan kunnat säga att det blir vår honeymoon.



Vilket ställe det än blir så är jag övertygad om att när vi åker där ifrån kommer alla att komma ihåg oss.


LAY ME DOWN

Nu spelas: Leave the pieces - The Wreckers


Kimberly, hoppas att jag aldrig skulle skriva etta inlägg om det inte vore för dig och ditt desperata sms "updatera bloggen, jag klarar mig inte utan den". Måste dock erkänna att jag känner mig hedrad att jag har åtminstone en daglig besökare som jag vet vem det är. De andra har jag liksom ingen aning om vilka de är. (Det är en pik för att det är för dåligt med spontana kommentarer!)

Måste verkligen dela med mig av en grej, inget speciellt, bara jävligt udda. Åkte till jobbet vid elva på lördag morgon efter att ha sovit hos Soffan och stängt med henne på Subway kvällen innan. Vi promenerade hem i mörkret och det var mys, men det var inte riktigt det jag ville komma utan nämligen till mina foppatofflor. Glömde nämligen dem hos Sofia några helger innan och tänkte att det var perfekt att ta med dem till jobbet eftersom min nya, röda står på andra jobbet. Stoppar ner bägge skorna i väskan och går ner till bussen som går först till Centralen för att där byta till buss 25 mot Torslanda krysset. Går av och traskar upp till Nickes väg. Ovetande om vad som komma skall. Byter om lite snabbt och ska ta på mig tofflorna. Tror ni inte att jag bara hittar en toffla då? Så någonstans på vägen mellan Överåsvallen och Torslanda ligger min stackars rosa toffla med blommor på. Det stör mig helt sjukt mycket faktiskt. Nu är jag ju liksom ett par skor kortare och som ni alla vet gillar jag skor ganska mycket.

Så nu har ni alla fått ta del av något som har stört mig hela helgen. Helgen som har bestått av jobb 24/7. Nästan. Jag hann nämligen med Viktoria med fina vänner också. Soffan & jag är ett ganska bra team måste jag säga. Hon säger så konstiga grejer ibland bara. Jag frågar Sofia "Såg du honom?" Hon svarar "Om det var han jag och Emelie såg så såg jag och Emelie honom". Kimberly, du vet vem jag menar. En viss äldre man bara.

På fredag är det Pimps & Hoes på Karisma, jag behöver nog inte säga så mycket mer.

Nu ska jag duscha och sova några timmar, blev nämligen bara tre timmar i natt. Det är ju tur att man är ung och orkar med allt som skall orkas med. Annars hade man ju inte orkar. Nu känner jag att jag börjar bli lite väl flummig så jag ska nog sluta skriva på detta inlägg. Har du/ni tur så kommer det ett till senare.


Puss & puss, för så många pussar fick jag av dig. 

HEAVEN UP NORTH

Ni förstår inte. Jag har sökt 19 jobb i Sälen, jag tyckas vara desperat, men jag måste verkligen dit. Jag, Soffan & Pernilla ska bo i en liten stuga har jag bestämt. (Går egentligen bra med vad som helst, men ni fattar!) Jag vill, jag vill, jag vill och jag kommer gråta om jag inte får ett enda svar.



I Bad Gastein, februari 2009.

CONFESSION

Jag googlade precis mitt eget namn.
Har man tråkigt på jobbet då?

RSS 2.0