LOVE ME FOR ME

Jag ska på dejt på onsdag & inte med vem som helst.
Det ni!

AMAZING

Melissa var bra, hon var bäst. Hon är så fruktansvärt söt när hon gömmer sig bakom den stora gitarren. Måste säga att de gamla låtarna faktiskt var bäst ikväll. Som jag hade dig förut och New York var helt fantastiska, till och med utav Winnerbäck grät jag.

Tack Freya för finaste kvällen på länge. Jag älskar dig!

"Och jag går med dig överallt
I sommarsol och vinterkallt
När tankarna tar över allt
Jag går med dig överallt

Om hösten hittar hit igen
Då håller vi ihop min vän
Ja då lever vi för sommaren
Om hösten hittar hit igen"


Vill bara tillägga att denna helgen har haft allt.
Puss.


PERFECT



Ikväll.
Innan dess glöggmys med mamma, pappa & allas nya respektive gamla. Galen blandning, men så ser min familj ut.

OH HAPPY DAY

Yesterday, all my troubles seemed so far away..

Gårdagen var verkligen bästa och roligast på länge. Vid halv sex bestämde jag mig att det blir nog faktiskt kul att åka in till stan. & det gjorde jag! Med världens bästa sällskap i form av en Gabriella och en Carolina Carolina, lille Oscar var självklart med på ett litet hörn. Mötte upp de andra killarna på Chez och vidare till Bryggeriet där Freya var. Helt galet kul med världens bästa sällskap.

Mitt största problem just nu är att jag inte har någon kamera, men det står högst upp på önskelistan vill jag lova! (En Canon IXUS hade jag tänkt mig, någon som vet om den är bra?) För gårdagskvällen hade definitivt varit värd att fota.

tack mina finaste vänner. Förstår ni ens hur underbara ni är?
Jag blir glad bara jag tänker på att jag har er.

Puss.

UPDATE: Efter två roliga samtal vill jag bara understryka att mina vänner är bäst och det finns nog ingen som har så kul som vi.

SAME OLD

Jag smider mina planer för fullt och känner mig lite busig. Förhoppningsvis ösregnar det inte och håret kan vara såhär & sminket också.

Jag lyssnar på en riktigt gammal goding. Black Eyed Peas - Don't Lie.
Älskar att "hitta" gamla låtar igen, man blir lite glad i själen då.

Så, lyssna på den!
Puss.

YOU WISH

Jag funderar på att göra något knäppt idag!
Ville bara att ni skulle få veta det. 

ALL NIGHT LONG

Kan ju bara säga såhär: Studentfesten kommer bli bästa någonsin.

Nu blir det smink.
Sen blir det fotboll och snygga boys.

Puss.

POWER

Ja, man kan ju inte direkt säga att det är power i datorerna på skolan. Jag dör. I mediaverkstaden har de stängt av Facebook och i vår datasal är datorerna lika snabba som en snigel kapad på mitten. Inte så konstigt att man undviker dem?

Kulturkunskapen i morse var inte lika svår som jag trodde, gled igenom det på en 40 minuter. Sånna prov gillar vi. Nu har jag skrivit ca 5 rader utan att faktiskt uttrycka min glädje för denna dag. Idag är det fredag! Med fredag innebär ledighet, ledighet = underbart.

Efter skolan åker bästa balkomittén till Park Lane för att kolla läget.
& Idag är det exakt 199 dagar kvar till studenten.

Så, varsågod för ett mycket rörigt inlägg, men ni får faktiskt tåla det. Det är lite rörigt i min skalle just nu.
Som jag skrev i ett sms till Kimberly i morse: Idag blir en bra dag, bara så att du vet.

Nu ska jag fortsätta ta vara på dagen, kanske leta upp en fin vän.
Puss.


HONEY

Kimberly & jag.
Vi är ett bra team and I love her mucho.
Always and forever my PIC.
Partner In Crime.


IT'S REAL

Idag har jag haft alldeles för mycket hjärnspöken.
Nej - jag är inte klar med mitt paper, men idag har jag skrivit en mycket intressant del på det. Eller? Just nu fick jag lite skolångest. Det har varit ganska lugnt fram till just nu, just idag. Jag vill inte, det är för jobbigt. Vill inget hellre än att G ska komma och klappa mig på axeln och säga "jag skojade bara fattar du väl? Du behöver inte lämna i något paper" Som om det skulle hända? Kanske den tid på dygnet då jag för en gång skulle är någorlunda avslappnad. Sisådär 04.12. Ska äta lite mer pepparkakor och gråta en skvätt nu.
Har bara en fråga! Varför blir jag handlingförlamad när jag blir stressad? Verkar fruktansvärt onödigt om du frågar mig.

IF YOU SAY


Berlinmuren & jag. Foto: Hanna Andersson

Idag saknar jag Berlin med klassen, Bad Gastein 08, Skara sommarland med Carre & Sofia. Framför allt saknar jag nog den bästa sommaren. Den sommaren som var. Ge mig ledighet utan bekymmer.


HAPPY GIRL

Whenever I see you I need more
And I want you to stay 'til the end
One look at that smile and I'm all yours
Will you just smile at me again

I have you to thank for making me so
So hard to please because you treated me so
Good that no one else could hold your make-up
Because of you girl I never want to break up

The difference I'm feeling in my heart
Is the difference of loving or not
And under the stars and moon and sun
Is the perfect becoming of one

If I told you that I loved like an ace
Then I'd be lying 'cause I've made some mistakes
But I'm trying with perfect faith
When I let you in
I began to win
And now I'm just all gold
After all I've done
And the road I've run
I want to thank you
I want to thank you

All I do when I think about it
Is thank you baby
Thank you baby
All I do when I think about it
Is thank you baby
I just want to thank you baby
I just want to
Thank you



Gavin Degraw - I have you to thank spelas just nu hos mig och är mer än värt att lyssna på.

HALO

Seg start på min förhoppningsvis 100 vecka men eftermiddagen gjorde hela dagen. Jag och min snygga vän satte hos på Lerums Delikatessen och fikade. Det är alltid skönt att venltilera med någon som befinner sig på samma sida som en själv, som förstår vad man menar när man inte kan sätta ord på på det. Tack Cornelia, i helgen blir det som planerat! 

& Tack till Sanna som infogade den lilla beskrivningen om mig under bilden till vänster.

Nu ska jag tvätta mitt hår och vänta på att Paradise Hotel ska börja. 
Puss.  


HERE WE GO

Skall snart bege mig till skolan. Allt är lite jobbigt idag, men det får gå. Alltid lika kul att åka till skolan för en lektion men jag satsar på en hundra vecka denna veckan också.

Ta hand om er.

TURN OF THE SUN

.

LAUGHTER IN THE RAIN

Sitter hos pappa och lyssnar på Winnerbäck. Är galet trött idag faktiskt, funderar på Idol i soffan. Någon som vill mysa? Jag är på i alla fall.

Vill även uttrycka min irritation riktad till Tobias och Tobias only. Logga ut min Facebook från din jävla iPhone. Inte kul att logga in och ha över 50 händelser varje gång! (Jag tycker om dig egentligen)

Nu ska jag dubbelkolla att pappa köpte choklad till mig.
Puss
.

PAIN

Ja, det är verkligen pain på hög nivå. Självklart menar jag att noppra ögonbrynen. Varför växer dem undrar jag? Jag plockade tre strån ungefär, men nu har jag gett upp. Känner inte för att gråta just nu.

Jag läste en ganska sjuk grej idag, hade hört det förut med trodde nästan att det var ett skämt. Stora klädkedjor som H&M och Lindex kommer att sluta tillverka vissa plagg i storlekar över M. Vad är det som händer? Tänk på alla oss som har storleken mitt i mellan M & L, eller för all del storlekarna över M, vad hade de tänkt att vi skulle ta på oss? (Ja, jag fattar att inte alla kedjor kommer att göra så) Jag blir riktigt förbannad faktiskt, det är ju inte konstgt att fler och fler ungdomar får anorexia eller andra ätstörningar.

Så tycker ni att jag har för små kläder på mig i framtiden, så skyll fan inte på mig!

Puss.

PEACE

Sitter och nördar på jobbet. Vart är alla kunder undrar jag? Äh, skriver hemma i stället. Puss.

PUSH IT

Nationella provet idag gick bra. Det är alltid så svårt att säga hur det gått och vad man tror o.s.v men jag tror att det gick bra. Skrev under rubriken Pinsamma Föräldrar? Pappa passade bra in där måste jag säga.

Igår efter One Tree Hill fick jag lite besök utav en mycket fin dam. Carolina mitt hjärta, det känns som om jag inte sagt det på länge, men i love you! Bara så att du inte glömmer det.

Nu är jag helt slut efter en lång dag och tänkte rota fram nåt i köket. (Sitter och drömmer om en snygg kock som hade kunnat göra goda pannkakor till mig) På tal om pannkakor så har jag helt snöat in på det asså. & det måste vara hallonsylt på. Vem tycker inte att det är gott liksom? Räck upp en hand i sånna fall eller släng dit en kommentar. Jag måste verkligen få veta det.

Nu: Mat
Sen: Paradise Hotel

Puss.

LOVE

Äntligen hemma! Nyduschad & fresh dessutom. Jobb efter skolan, alltid kul att träffa de fina damerna där nere. Kul idag eftersom det var ett tag sedan jag var där och mycket att göra gillar vi. Men muppiga kunder gillar vi inte!

Snart blir det One Tree Hill hos Simon som alla andra tisdagar på sistone. (bra att ladda med inför nationella provet i svenska) & Freya hänger på hoppas jag?
 

Inte trodde jag att det skulle vara bra denna säsongen, men tänka sig. Jag och Simon hittade varsin person att dreggla till. Alltid kul med något fint att titta på, eller?

Nu blir det på med myskläder och mössan.
Puss.


SUNSHINE

Skola. Behöver jag säga mer? Men idag kom jag i tid trots psykologi 8.20.

Men en sak har jag ju iallafall att se fram emot efter skolan. One tree hill med min bästfis, han är bäst och One tree hill är bäst. Det blir bäst helt enkelt. Fattar ni?

Puss.

ANGELS SING

Tror ni inte att i min jakt på lite go soulmusik ramlade in på Mariah Carreys julskiva från 1994?

AS LOVELY AS SHE

Egentligen en ganska meningslös dag i skolan idag måste jag säga. Lektion i 10 minuter på enda lektionen vi har på måndagar. & inget bus med lillkusinen blev det heller. Men men, iblan blir det inte som man tänkt sig helt enkelt. Istället har jag ju en massa tid över till att plugga på mitt tal som ska hållas i morgon. Är inte helt nöjd, men jag ska se om jag kan ändra på lite småsaker.

Idag lyssnar jag förövrigt på Stevie Wonder. Helst låtar som Signed, Sealed, Deliviered, Sir Duke & Isn't She Lovely.
Han är kung den där mannen.

Puss.


SLOWLY

Too cool for school eller? Verkligen inte, börjar klockan ett på måndagar så nu sitter jag här. Lite Gavin Degraw, Melissa Horn & Winnerbäck spelas hos mig och nu måste jag göra iordning mig!

Idag ska jag hämta min lille skitunge efter skolan och åka hit och leka lite med honom. Ha en bra dag!
Puss.

HAVE FUN

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1).

1. Vad heter du: Towe
2. Ett ord på fyra bokstäver: Tönt
3. Flicknamn: Tina
4. Pojknamn: Tobias
5. Yrke: Tjuv (är det ens ett yrke?)
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: Trosor
8. Mat: Tortellini
9. Sak i badrummet: Tandkräm
10. Plats/stad: Tokio
11. En orsak att vara sen: Trafik
12. Något man skriker: TJA!
13. Film: Transformers
14. Något man dricker: Tequila
15. Band: T.I
16. Djur: Tiger
17. Gatunamn: Tranbärsvägen
18. Bil: Toyota
19. Sång: This is it - Michael Jackson

Sjukt mycket svårare än jag trodde! Testa. Jag utmanar:

Carolina
Freya
Gabriella
Kimberly
& du som har lika tråkigt som jag just nu.

TO BE WITH YOU

Just nu går tiden för långsamt vill jag lova. Sitter och väntar på att Paradise Hotel ska börja och känns som om jag har gjort det ända sedan Gossip Girl slutade klockan åtta. Jag har inte så mycket att klaga på nu för tiden så jag hakar upp mig på småsaker istället. Men vad kan jag säga? Life is good.

På tal om To be with you, som rubriken heter, så sitter jag och spanar lite på Soptify, tackar Gud för att det finns, och hittade en cover som Westlife gjort på just To be with you.

Bra låt + Westlife = Glad Towe! Jag vill aldrig bli stor och tvingas hata boybands..

I morgon blir det träning på Life som gäller. Ska bli skönt att äntligen börja med mitt program efter denna jävla förkyldning som gått som även jag åkte på såklart. Puss.

HEAVEN

Ni som känner mig vet att jag är aningen svag för skor och nu när jag har rensat bland alla mina skor så kanske ni kan förstå hur jag känner mig?


För att sammanfatta det hela så skulle jag bara vilja säga: Jag hade inte tackat nej om en snygg man kom förbi, knackade på dörren och frågade om jag ville ha dessa. (Inte en ful man heller för den delen)

HAPPINESS

Påminn mig om att jag måste önska mig en kamera i julklapp! Det är sjukt tråkigt att inte ha någon faktiskt. Som t.ex. idag när jag hade pysslat klart jättemånga sidor i min mammas bröllopsalbum och ville ta ett kort på det så kunde jag ju inte det. Är det detta som kallas i-landsproblem?

Nu ska jag lägga mig i mitt badkar som pricken över i:et denna produktiva söndag. (Jag gjode allt jag skulle och lite därtill)
Puss.

TRUE BLOOD

God morgon alla fina! Jag vaknade precis, känns ganska konstgt med tanke på att jag vaknar runt tio-elva tiden nästan varje helg, men jag antar att det behövdes.

Hoppas att ni hade en bra kväll igår, för det hade jag. Hos älskade Francis var stämmningen på topp. & maten asså. Langa receptet, jag måste ha det! Men med ett tappat bankomatkort, fritidskort och pengar blir det inte mycket till festande i staden för min del, så jag åkte hem en snabbis till en fin Gabrella. Det behövdes och jag hoppade i säng runt ett.

Nu:
Städa, vika tvätt, plugga.
Hörs senare, när jag tröttnar och måste göra något annat. Puss!


Min fina tatuering! Foto: Vera Lomander


BELIEF

Jag kan ha räknat sekunderna som gick
Mellan ljuset, och åskans dån
Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick
Om du var på väg hit, eller härifrån
Det tysta ekot är av ett slag för sig
Det kommer ensamt, om det är nåt att ha
Vad du än gör ta inga råd från mig
Jag vet, de fungerar inge bra

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Jag hörde din röst på en ödslig kyrkogård
Jag måste ha träffat, din frekvens
Diskanten var svagare, diktionen mindre hård
Det var som att tonen, var en väns
Det är lätt att se hur sjuk man en gång var
När såren läker, och regnet känns
Gör din tolkning, häll mig full med svar
Rita figurer, och dra en gräns

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Jag kan ha glömt din vaksamhet, jag söker inte mer än sympati
Eller jo det gör jag visst
Inga kan ta fel på varann som vi

Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning
Han är lycka, kommer alltid att vara.

DAZZLE ME

Morder jord och jag tog oss en sväng till Blomsterlandet och Allum, var alla där eller va hände där liksom? Mys med mamma som händer allt för sällan. Vill även tillägga att vi köpte discokulor som vi ska hänga i granen. Inte illa pinkat om du frågar mig!

Nu ska jag fortsätta pumpa Britney Spears och tagga för lite middag hos Felicia.
Puss.


FRANCIS



Idag är det Fellans tur att fylla 18 barre och det ska firas ikväll. Grattis fina du!


SHAKE IT

Trots att det var fredagen den 13:onde så måste jag säga att jag hade en sjukt bra dag. Jag menar, det är alltid gött att börja halv elva och sitta i cafét en timma för att sen åka in till stan och gå på Framtid & Kunskaps mässan. Alice och jag hade sånt flyt va, bil både fram och tillbaka till stan. Uppskattas alltid!

Sen mina vänner, blev det fixande och trixande med Cornelia hos mig och snygga som satan hämtade vi upp Gabban och Johanna och drog oss ner till tåget. Middag på Chez, några glas vin och lite sång för Carolina hann vi faktiskt med och jag hade sjukt kul. 

Klackarna slogs i taket och det var dans för hela slanten. Sammanfattningsvis, en grym fredag! Tack för det. 


HERO

Fan, jag missar Idol ikväll. Eller vafan bryr jag mig? Förfest hos världens bästa Gabriella är så sjukt mycket bättre! I love you, ladies.

I GOT A FEELING

Idag passar den där uttjatade jävla låten in perfekt. I got a feeling that tonight is gonna be a good night! Idag blir det staden med världens bästa tjejer för att fina Carolina den fina. Nu ska jag och Diego fortsätta rocka hemma hos mig.

Puss.

IF ONLY

Listen up destiny
I know you want to get pressed to me
So don’t be such a stone
When I call you on the phone
Or I won’t be using that number again
Maybe what you had was broke
You want to get high and they don’t
So I had a drink
Cause it helped me think
Now you say I’ve been drinking too much

But my hands start shaking
And my heart starts quaking
Like a lightning hanging its cool
And I want to tell you..

Wait a minute sister
I know I aint your mister yet
Just give me a chance and see
But you won’t even get next to me
What you want to do now?
You gonna have to give some how
And I got the thing you need
But you won’t even get next to me

Once I get you in my crib
Follow my eyes to your hips
Don’t you pull away
You’ve done it every day
Just stay, why don’t you stay?
Why don’t you stay baby?
Put away your old disguise
You don’t want no other guys
We’re having so much fun
I know you shouldn’t run
But you run, you just run, you just run baby.

Gavin Degraw - Next to me.
Vad kan jag säga? Old habits die hard. Han är underbar & han räddade min morgon när jag petade mascaran i ögat.

SOULMATE

Det jobbigaste med vackra drömmar är att till slut så vaknar man.

Nu blir det smink och kläder,
sen skola och kunskapsmässan.

Puss.

FLASHBACK

Som den lilla nörd jag är byttes Melissa Horn snabbt ut mot Westlife och nu sjunger jag vill jag lova. I skrivande stund kommer det faktiskt inte så vackra toner ur min mun men det spelar liksom ingen roll för varesig man är 8 år eller snart 19 för Westlife fungerar alltid. (& med man menar jag mig själv.)

Baby open your heart and give me a second chance and I'll be here foreeeeever.

Finns liksom inget bättre vissa dagar.
Jag är ledsen, men nu kommer jag dra till med den klassiska klychan: love me for me.
Westlife är en del av mig och så är det bara.


Nämde jag hur jävla bra The Hills är? Jag trodde inte att det skulle vara bra utan min favorit Lauren Conrad, men dra mig baklänges. Det funkar! Det funkar bra också vill jag lova. Go Kristen!

Puss.

DONE AND DONE

Ser ni hur fin min nya blogg är? I love it! Tack bästa Vera.

Vill inte påstå att jag har så jättemycket att dela med mig av faktiskt, jag mest glider. Gled hem till Elin efter IV-valet och käkade glass med en massa fina personer. Ångrar lite nu att jag inte följde med till Sticky, men det blir party i morgon istället!

Nu ska jag fortsätta lyssna på min Spotifylista och har ni tur så delar jag kanske med mig av den.

Puss.


RSS 2.0