OVER

Då var denna julen över. Och den gick fort! Men det var väldigt bra och jag måste ha varit väldigt snäll för jag fick väldigt fina julklappar av alla. Så glad blev jag!

Juldagen var den bästa juldagen någonsin. Vi vaknade hos mamma och blev hämtade där och åkte mot Alingsås till Niklas moster.
Åt kalkonmiddag för första gången och vi alla åt tills vi sprack tror jag! Fick ytterligare några jättefina köksknivar som jag redan lyckats stjärna mig på! Ganska djupt med lyckades tejpa ihop migsjälv. Men tillbaka till juldagen!

Väl hemma sminkade och gjorde vi oss och tog oss ner till Trädgårn där kön redan var väldigt lång med en bekant röst ropade på en viss Toweboy och vi klippte kön med ca 2 timmars väntetid. VÄRT!

Träffade alla underbara, partyfyllda tjejer som varit hos Cornelia innan. Guld värda är min tjejer! Träffade Oscar och Lisa! (hej Lisa min trogna läsare!) Alex kom och det blev ganska mycket party!

Tror att jag och Niklas ramlade hem vid fem. Mina vänner! Jag tror att partyTowe är back om track. Max är ett måste, Conne var ganska full med helt underbar!

Toppa denna juldagen blir svårt mina vänner. Men all kärlek på er!


CHRISTMAS

God julaftonsmorgon! Vi sitter och och myser med frukost och snart ska vi hem till min mamma. Puss & Kram


THE ONE


SIMPLY THE BEST

Har pratat med mina två älsklingar idag.
Pratade med min fina Sarah i morse och med Sofia alldeles nyss.
Tror inte att det finns någon som saknar er som jag gör. Längtar tills ni är hos mig igen så vi kan dela våra kvällar med prat och en massa mys.
Jag älskar er & saknar er destomer.

SPREAD A LITTLE LIGHT

Kan ni förstå att idag har jag tänt mitt sista ljus? Det går så jäkla fort allting!

Men jag är ganska glad för det. För jag längtar verkligen till julafton nu. Längtar efter min mami, men henne får jag ju träffa i morgon som tur är. Ska hoppa in och jobba för henne på fritids. Ska bli mysigt att träffa barnen igen.

Känn kärlek alla fina. Ta hand om dem ni älskar och kom ihåg att ta vara på de relationer som verkligen är viktiga. De man tappat på vägen klarar man sig utan och de var inte meningen att hålla.


BEAUTIFUL

Denna gosetjejen bjöd på middag i går. Galet gott. På tisdag fyller hon 19.
Med henne kan du inte ha tråkigt, hon är så fin tjej så ni förstår inte.
Love you.

ONLY GET CLOSER

God morgon säger faktiskt jag. Älskling ligger och sover och jag sitter här i sängen fortfarande. Men vi har faktiskt redan varit nere och handlat frukost och ätit. Skogaholmslimpa med varm choklad. Hur gott är inte det? Men sängen lockade så väldigt mycket att vi inte riktigt kunde låta bli.
Idag är det söndag och fjärde advent.
Jag har verkligen sett fram emot denna söndagen. Bara få sova och mysa! Plus i kanten på vädret eftersom det faktiskt är ganska kallt och hos oss är det faktiskt lite vitt på marken. Vi blir bjudna på middag av Niklas mamma och pappa och det kunde inte kännas mer gött. Har ju varit tillbak på jobbet denna veckan och jobbat onsdag-söndag och det har gått bra. Var hos en naprapat som knäckte och masserade. Han sa att det var axeln och inte ryggen som spökar. Gjorde ont dagarna efter och idag är det väl inte mer än okej. Men känns bra att få veta vad det är och veta vad man ska göra och inte göra för att det ska bli bättre/sämre.
Puss & Kram.

ANOTHER DAY

God morgon alla fina. Sitter på bussen till jobbet nu. Första gången på en vecka men jag längtar faktiskt! & det känns bra att de saknar mig på jobbet också.

Fick mysa lite med mitt hjärta i morse också. Så känner att det blir en bra dag idag. Skönt att jag ska få gå till en Naprapat genom jobbet idag också.

Puss!


POWER

Åh ,va jag älskar Blondinbella!
Jag har läst hennes blogg från och till väldigt länge och jag har sett henne pendla från pinnsmal till kurvig. Idag la hon upp en bild på sig själv i bikini.
Att hon ibland verkar lite överambitiös och alldels för "käck" för min smak tycker jag att hon är modig som gör det och hon är ju faktiskt skitsnygg! http://blondinbella.se/jag-alskar-min-kropp-2/

SPARKLE LIKE A DIAMOND

Snyggt säger jag bara.
Såhär sminkar jag mig på nyår! www.lindahallberg.se
Min absoluta favorit blogg när det kommer till smink.

CUPCAKES

God morgon alla fina.
Här ligger jag fortfarande i sängen och gottar mig. Idag finns det inget som tala mot en promenad så nu ska jag faktiskt klä på mig och bege mig ut. Igår kväll sprack det upp här i Göteborg så jag och älsklingen bestämde oss (han drog mig nästan ur sängen) för att gå ut en sväng. Vi hittade en riktigt bra promenadväg på exakt en timma. Och ska min rygg hålla sig bra måste jag träna.
I morgon har jag första dagen på jobbet efter en veckas sjuksrivning och det behvs verkligen känner jag! Blir så rastlös att jag ibland vill börja gråta. Jag har gjort en hel del pyssliga saker här hemma. Sorterat lådor, läst två böcker, städat badrumsskåpet, vikt ordning allt i garderoben, handlat klart alla julklappar och slagit in dem i rosa & fint papper.
Men nu känner jag att det räcker. Ska bli kul och se om det är någon skillnad på jobbet nu när det närmar sig jul. Jag tror nog faktiskt att det är det. Jag gillar när det är fart och fläkt viill jag lova. Speciellt på jobbet. Det går så mycket fortare då.
Nej, promenad var det ja!
Vi hörs lite senare.

BORED

Idag är jag rastlös och trött på det mesta.
Ont i min rygg idag, men det kan bero på att jag aldrig var ute och promenerade i morse.
Jag tror att jag ska göra som alla andra nu efter nyår. Ny livsstil och jag måste börja träna regelbundet igen. Min kropp mår tydligen inte bra. Det känns som att varannan dag är det något nytt som har spökat. Har känt mig förkyld sen i september och är illamående och har huvudvärk om vartannat. Läste på en killes blogg att han gått ner 40 kilo på ett år, vilket jag tycker är stark jobbat.
Han vägde iofs 114 kilo när han började vilket jag inte är i närheten av men nånstans måste man ju börja.
Ska se till att köpa lite snygga träningskläder och se vad de har för erbjudanden nere på Friskis Turion. Det ligger tio minuter hemifrån så så jobbigt kan det inte vara. Ska nog inte binda upp mig så värst länge eftersom jag inte riktigt vet vart jag bor efter första maj. Men det löser sig.
Nu väntar jag på att Niklas ska komma hem och göra mig sällskap. Har inte satt en fot utanför dörren idag. Det blåser och piskar som satan här utanför fönstret.  Storm?
Puss&Kärlek.

THE LITTLE BLACK DRESS

Jag vill vara stunning på nyår!
Därför har jag för en gångs skull letat klänningar i tid. För i år vill jag verkligen ha en snygg klänning, strumpbyxor och maffia smycken. Så därför har jakten börjat. Jag har beställt hem fyra stycken, men eftersom det är gratis frakt fram och tillbaka fram till 12 Januari tänker jag skicka tillbaka de jag inte vill ha/inte passar. Jag hade inställnigen att kolla på lite färgglada klänningar men det blev inte riktiigt så. Räknade snabbt ut att the little black dress funkar till allt!

Niklas favorit är den längst ner till höger medans jag gillar den längst ner till vänster. Samtidigt som jag älskar fjädrarna. Passformen får helt enkelt bestämma. Men snälla ni som läser mig blogg (jag hade besökrekord igår!) kommentera. Hjälp mig!
Kärlek.

HAKUNA MATATA

Ni visste väl att de finns på riktigt?

SHALLOW

Jag blir nästan lite trött på mig själv idag. Jag har tittat på Victorias Secret Fashion Show, kollat runt på bilder och skickat ett sms till 118 800 idag.

Varför? Bekräftelse och avundsjuka. Jag vet mycket väl om att jag inte ser ut som modellerna på catwalken och jag vet mycket väl att jag duger precis som jag är. Det är just det här beteendet som gör att utseendet fokuseras mer på än de vi är som människor. Jag brukar inte tycka om klyschiga uttryck men att det är insidan om gör utsidan vacker har jag aldrig ställt mig mer bakom än vad jag gör just nu.
Jag har aldrig fått höra att jag är speciellt snygg eller sexig för den delen. Något om jag tror att alla tjejer behöver få känna för att stärka sitt självförtroende.
Men sedan jag träffade min vacka Niklas, klippte mig, bröt mig fri från saker som tyngt ner mig och valde att må bra har jag fått mer komplimanger om hur jag är som person, och visst även mitt utseende, än någonsin tidigare. Men att jag utvecklats som människa och landat i mig själv är de finaste komlimangerna jag fått.
Självklart vill man vara snygg, söt, sexig, vacker och allt vad man nu vill vara men jag tror inte att man blir det om man inte har ett stark självförtroende i grund och botten. Självförtroende är sexigt! Ingen vill ha en fake. I alla fall ingen som kommer tycka om dig för den du är.

INSANE


TWITTER

Älskar att jag har börjat få mer läsare. Har börjat använda den ganska flitigt ändå!
Nåt jag inte använder är Twitter, men ska försöka ge det ett försök.
--> https://twitter.com/#!/ToweLomander
PUSS

BEAUTY

image description
Kan ni förstå hur vackra mina vänner är?
Bilder från våra kära iPhones från i lördags.
Gillar er!

CELEB

Kände att jag behövde lite uppmuntran då jag ligger i min säng stel som en pinne och men en hemsk vagel i ögat.

Har dessutom kollat på alla Victorias Secret fashionshows sedan 2008 och de är ju inte fula direkt!

Puss!


LADIES

Så jäkla gosig kväll igår. Så värt och bästa på länge!

Började hos Malin med en flaska vin för att sen gå till Excet. Men jag är ledsen, kan verkligen inte vara där. Jag står inte ut med alla människor. Folk är ju helt galna och ibland undrar man om det står "köttmarknad" på en skylt utanför. Verkar som om alla går ut endast för att ragga. Inte min grej! Och det tror jag inte att det hade varit även jag nu är väldigt upptagen.

Gick därifrån vid två för att möta Niklas och han kompisar. Hittade stället som var fullt av konstiga människor, gjorde inget. Jag och älskling rockade såklart ändå.

Men tack mina fina tjejer för igår. Ni är verkligen guld värda. Jag vet flera som borde vara avundsjuka på mig för att jag har er i alla lägen.


DRIVE

Igår kom pappa hit på ett spontanbesök som slutade med en spontan bio med pappa & Niklas. Såg Drive, inte vad jag har förväntat mig, men helt okej. Kanske lite väl blodig och brutal för min smak. & Ryan Gosling var inte alls lika snygg tyvärr. Men kul att träffa pappa, längesedan nu! Men vi bestämde att han sulle komma hit snart igen och hjälpa oss sätta upp en lampa eller två. Åkte hem och gosade eftersom Niklas jobbar idag.
Ska snart hoppa in i duschen och en fixa mig flr lite mys på stan med älsklingen. Ska kolla lite mer på julklappar och annat. Kan tänka mig att det inte bara ör vi som tänker så men det ska nog gå bra. har lite ärenden på banken också. Låter så sjukt viktig, men jag är ju en viktig person.
Ikväll blir det mys med Fanny och ett eller två glas vin tänkte vi. Om det blir utgång än vet jag inte riktigt. Ska slå henne en liten pling nu och hoppas inte att jag väcker henne.
Puss och kram alla goa.

SPARKLE

Har köpt en ganska nice tröja.


IT'S GETTING DARKER NOW

Trotsade mitt ryggskott och begav mig ner på stan för att köpa lite julklappar. Åh, va jag önskade att jag var rik och kunde skämma bort mina nära och kära med precis det jag ville. Men så är inte fallet direkt. Det känns som att det är lite dyrt med julklappar i år, eller är det för att jag inte har några pengar det känns så kanske?
Fick köpt till älskade mamma, lillebror, Björn, och kusinerna.
Men snälla rara ni som läser min blogg: VAD KÖPER MAN TILL SIN POJKVÄN?!
Han har redan innan fått en parym, tröjor och ett par skor av mig. Så det vill jag inte köpa känner jag. Det blir ju inte bättre av att han säger att han redan vet exakt vad han ska köpa till mig och att jag kommer bli asglad osv. Jag har funderat på en snygg plånbok, han springer omkring med sina kort och pengar i en Västtrafikficka. Kanske skulle vart nåt?
Nu ska jag möta mitt hjärta, åka hem till hans föräldrar och hämta bilen, vi ska till Floda en liten sväng. Han ska repa och jag ska hälsa på Gabriella. Som jag har längtat efter henne! På vägen måste jag även stanna på jobbet och hämta mina nycklar som jag så mart glömt där.

Kärlek!



SOLDIER


I said it and I still mean it, when you get worried I'll be you soldier.

BELIVE LOVE HOPE FAITH

En närmare titt på halsbandet jag önskar mig, mamma.
Känner att jag saknar mina fina vänner som är utspridda över hela jorden ganska mycket.

FLOWER

Kan inte låta bli att önska mig dessa underbara dofter.

COZY

Hoppas alla har en mysig andra advent. Jag har jobbat hela dagen och har äntligen kommit hem till min man och tänt andra ljuset. Kärlek!


ALL I WANT FOR CHRISTMAS

1. Elsas Hemligheter av Sofi Fahrman
2. Doftljus från Yankee Candles
3. Kabelstickad tröja från Ralph Louren & Primeboots, låga
4. Smycke i silver från Guldfynd
5. Hårinpackning från Crush
6. Rosa Klocka, Jetset
7. Silkesdroppar från Lanza

RSS 2.0