CAPS LOCK

Idag har jag flängt som en dåre.
Allum - hem till Floda - till jobbet i Lerum - Stan och nu äntligen i älsklingens säng. Och här tänker jag stanna. Hela kvällen tills han kommer hem. Har köpt två tidningar och choklad, ska nog fixa lite sodastream med. Känns som en bra uppladdning inför i morgon, då tar Lerums studenten och vi har fem mottagningar att gå på. Biljetterna är fixade, fick låna en klänning av min älskade Kimberly, kommer bli perfekt och har till och med fixa
t strumpbyxor. Känns bra, förberedd in i mista detalj. Kolla mamma, jag kan också ha lite framförhållning!
Åh, kom och tänka på att jag har älskade Kalle Blomqvist på datorn. Ska kolla på den med Rasmus sen.
Jag hade finaste skylten.

MOTHERS DAY

Nu har jag inte skrivit på några dagar, men har ett liv. Tro det eller ej. Har jobbat, jobbat och jobbat. Hängt med Sarah och nu har jag sovit i 13 timmar. Jag tror att jag behöve det.
Idag ska vi gå på fotboll och sen på bio.
Vet inte om jag ska skriva vad vi ska göra mer, för mamma kanske läser.
Grattis finaste mamma på morsdag.
Älskar dig!

WHEN THE NIGHT FALLS

Välkommen alla mina nya läsare!
Jag vet inte riktigt vilka ni är och varför ni skulle vilja läsa min blogg, men för all del. Jag tycker att det är trevligt med lite besökare. Hade tänkt att min kusin skulle lösa designen på bloggen för jag har haft denna i över ett år. Gillar den men behöver nåt nytt och kul liksom.
Sitter nyduschad och nyäten (ska bara rapa) och är hur nöjd som helst. Har varit snäll flickvän och städat Niklas rum och bytt lakan i sängen. För skönt vill jag lova.
Denna raden är tillägnad min mamma:
Älskar dig och tänker på dig varje kväll innan jag ska sova. Då sover jag som bäst. För du är bäst!

YOURS

Nu kommer Sofia snart och hämtar mig, vi ska till Systemet och hämta Julia hos frisören - hon ska på bal ikväll. Kan ni förstå att det är över ett år sedan vi gick? Inte jag heller.
Jag har shorts på mig. Tänker inte erkänna att jag kommer frysa eller att jag redan gör det.

SOMETIMES IT HURTS

Det gör så ont i hjärtat när en vän är förkrossad och svårt är det att säga rätt saker. Finns ens de rätta orden? Vilka ord kan egentligen laga ett brustet hjärta?
Ibland tar livet oväntade svängar och man hänger inte riktigt med. Men någon slags mening måste det väl finnas, vad skulle annars få oss att vilja gå vidare och upptäcka nya vägar?
Min fina vän, jag finns här. Alltid.

SREW YOU

Någon har vaknat på fel sida.
& det är fan inte jag.
Men nu blev jag på dåligt humör ändå.
Hejdå.

OURS

God morgon! Måndag idag och jag har jobbat hela helgen. Jobbet ringde och frågade om jag kunde jobba helg men orkar verkligen inte. Vill bara ligga i sängen med datorn hela dagen och inte göra någonting. Känner faktiskt att det är okej just idag, för livet rullar på rätt bra ändå vill jag lova. Gabban är rätt bra, Freya har fått en lägenhet i Paris, Niklas är världens finaste, ja ni vet. Allt sånt där fint.
En sak till bara.
Anyone can make you happy by doing something special,
but only someone special can make you happy without doing anything.

HEADS UP

Varning för ett töntigt inlägg!
JAG ÄR SÅ JÄVLA KÄR. Det är nästan löjligt. I morgon har vi första månaden. Känns dock som en livstid, för det känns redan som om han vet allt. Som om han är allt.
Du är min lycka, min älskade!

ALWAYS

Sofia är snygg, jag är snygg, Maggio är på Liseberg, spontanfest i Slottskogen.
Det blir en jävligt bra dag idag.

FACT

Jag är trött & hungrig.
Say no more.

HARD WORK

Nära och kära och alla andra retards därute, god morgon!
Idag ska jag jobba för första gången på en och en halv vecka. Från 13-21.15 också, vill inte! Men jag behöver cashen såklart.

Igår fick jag träffa min käre Kung Arthur, det är inte ofta men när vi väl ses är det precis som om vialdrig varit ifrån varandra. Gillar dig min kära!

Nu måste jag sminka mig och sånt.
Puss & Kram

EY!

Glömde skriva en rad till min finaste.
Gabriella, i love you.

PARTY SIZE

Idag har jag promenerat med Sarah i två och en halv timma. Inget regn och det tackar vi för men vi båda blev jävligt sugna på lite riktigt sommar med värme och bad. Smidde lite planer om att besöka hennes sommarstuga i Mariestad. Gillas! Men ja, promenaden känns i mina ben och jag vill bara dö i soffan just nu. Har precis käkat också, snacka om paltkoma. Är sugen på choklad med. Alldeles för mycket. Ica ligger ganska nära, för nära?

Min man är sjukt tråkig, han sitter på Skype och pratar med sitt band. Han skrattar så jag antar att de har roligt. Antar även att han inte fattar att jag har sjukt tråkigt här framför datorn. Jag vill ju gosa! (Pernilla, du vet.)

Nu ropar sängen, ska bli av med mitt sötsug. Räknas popcorn?
Ska bara chilla lite så hörs vi kanske ikväll.
PUSS!




YOU'RE MY ALL

Kollade sist avsnittet av Vampire Diaries och fällde en liten tår.

SHOULD I?

Inte så, men tror ni att jag behövde använda mina solbrillor jag tog på mig? Svaret är nej. Jag hade behövt ett cyklop för det började regna som fan och jag blev blöt. Nu sitter jag här och eftersvettas och väntar på att tvätten ska bli klar.
Har märkt hur jag liksom skiter i sånna saker, tvätta, städa, träna osv. Jag vill bara vara med Niklas. Hela tiden. Men det är okej. För han är den finaste jag vet. 

CLOUDY

God morgon!
Jag ska bege mig ut på en liten promenad såhär i uppehållet. Ska ta vägen om vallokalen och rösta också tänkte jag. Tänka lite och sådär.
Pappa ringde med lite spännande nyheter om man säger så.

WE CAN PRAY FOR SUNNY WEATHER

God morgon världen!
Jag är uppe, duschad, påklädd, sminkad och klockan är bara 10. Grym är jag. Ska bara borsta tänderna sen är jag ready! Ska åka till mamma, hon har vernissage idag i Alingsås och sen ska jag åka till Backavallen och kolla Amerikanskfotboll för första gången i mitt liv. Hoppas att solen skiner hela dagen bara. & att min man gör bra ifrån sig.
& tack Gabrilla och Pernilla för en mysig kväll.
Det behövdes.
Och ett litet tack till mannen som hämtade mig igår.

ALMOST READY

Tänkte att jag skulle ta med mig väskan jag bor i och åka till Floda flr mys med min fina Gabriella & Pernilla. Men tänkte att jag skulle vänta på kärleken så att jag kan få en puss.

!

Dagen började bra. Nu är den inte bra. Inte min tid i månaden.
Det är fredag den 13onde idag.

LOVING EACH SECOND

Om min man fortsätter vara såhär undebar så kommer denna bloggen bli lika fjollig som jag blivit. Ber om ursäkt i förväg, men det är faktiskt så att jag aldrog har varit såhär kär om ens kär innan.
Missförstå mig rätt nu, men jag tycker nästan att det är skönt att det är lite halvkasst väder. För då är det helt okej att ligga inne och göra ingenting hela dagen. Vill bara baka, kolla på film och dricka té, och jag vill mysa med mina tjejor idag. Ida? Freya? Petra? Kan vi inte göra det?
Kärlek.

HOPE


BUTTERFLIES

Kärleken gick precis till träningen och jag får nöja mig med hans säng. Men det gör inte så mycket, för den luktar precis som han. Är det verkligen såhär underbart att vara kär?
Tänkte att jag skulle kolla på lite Vampire Diaries då jag har några att catcha upp med, ska bara kolla hur lång tid det tar att ladda ner.
& jo, tack Carre för mitt fina hår.
Upp till bevis är det nu - do blondes have more fun?

SHE GAVE YOU LIFE


Grattis min fina mamma.
Alla säger att de har värlens bästa mamma, men jag tror faktiskt att det är jag som har det. Ingen känner mig som du, inget älskar mig som du, ingen förlåter som du, ingen lär mig som du, ingen uppskattar allt det fina som du, ingen är som du.
Om jag blir en hälften så bra mamma som du så kommer jag att vara stolt.
Jag älskar dig mest!

JUST LIKE THAT


WEST SIDE STORY

(Detta är till dig Petra, det är bara du som klagar på att jag inte uppdaterar)
Hej bloggen! & mina fina läsare såklart.
Long time no see, beklagar. Men har annat för mig är jag rädd.
Det är redan onsdag på en vecka då jag inte jobbar en enda dag. Jag har stukat till lillfingret rejält (röntgades idag och det var ingen spricka = glad tjej) och kan inte riktigt jobba utan min högerhand känner jag. Det coolaste är dock att jag kan göra värsta coola westside tecknet med fyra fingrar.
Fina grejer.
Annars denna veckan har jag hunnit fira min fina Simon som fyllde 21, jobbat, firat Stoffe med ett litet men ack så underbart gäng flickor, hängt med min pv, stukat fingret då, köpt ett par jävligt snygga skor, fått min rosa onepice, köpt present till mamma som fyller år i morgon, lyssnat på Veronica Maggio i princip hela tiden. galet taggad inför nästa fredag då hon är på Liseberg. Då blir det mysdag för hela slanten, för jag har bytt bort den tiden! Det gillas!
Puss & kram skumbanan. Nu ska jag pussas lite.

.

Sjukt jävla jobbigt att jag ska sova själv för första gången på tre veckor.

I WANT SOME MORE.

Det är kallt idag, men jag klagar inte. För med världens bästa så blir det aldrig kallt.
Jag har lyckorus.

RSS 2.0