SUCKS TO BE YOU RIGHT NOW


THE BEST THING I NEVER HAD


WEEKEND

Söndag och allt vad det innebär. Sov länge, gosade och kollade på film. Har inte gjort mycket denna helgen och har varit hemma varje dag. Men jag behövde det, jag har till och med varit glad att regnet pissat ner på oss.
I morgon ska jag jobba och jag har ingen aning om hur det kommer gå. Men det tar vi i då. Efter jobbet vankas det date med en underbar Cornelia och min finaste Gabriella (hoppas jag). Sen väntar älskade pojkvän. Förhoppningsvis håller det mig uppåt hela dagen.
Ny favorit film denna helgen också vll jag lova.
Har ni inte sett Almost Famous så måste ni göra det nu!
Den var så mycket bättre än vad jag mindes att den var.
Puss & Kram på er!

LOW

Är fortfarande ganska låg, vill bara att detta ska försvinna. Har tröttnat på att vara ett nervvrak. Sen så har jag ju inte så mycket vettigt att dela med mig av. Jätteskönt att det åskade som fan tidigt som bara den i morse och har pågått iprincip hela dagen till och från. & Nej, det är inte min favvorgrej vill jag lova.
Väntar fortfarande (?) på min man som ska komma hit, så in i helevete seg att jag känner mord i blicken. Vi ska i alla fall åka och handla mat som vi ska laga. Har hittat en finfint recept som jag vill testa. Kan man inte köpa thaimat så får man göra sin egen!
Nu ringer jag honom.
Puss & hejdå.

HOW LONG HAVE I BEEN IN THIS STORM?

Jag förstår verkligen inte.
Det gör ont.
Går inte att hålla tillbaka.
Jag orkar inte detta.

I LOVE YOU

Idag har vi fyra månader.



Du är det finaste jag har.

I WILL FOLLOW YOU

God morgon bloggen!

Drar igång dagen med ansiktsmask och ögonbrynsfärg tänkte jag. Har låtit brynen växa ut, har inte vaxat, rakat eller nopprat på flera månader. Vid nyår hade jag små streck! Men är glad att jag valde att spara lite, nu är de nästan buskiga, men det är bara snyggt.
Fick färgat håret i förrgår så jag är riktigt nöjd faktiskt! Det blonda håret kommer sakta men säkert tillbaka.
Saknar den här tjejen ganska mycket. Så om du ser detta innnan du börjar jobba så kan du ringa mig. Om du vill bara. Du, älskar dig!

GRADUATION

"Du är grym. Love ya / NP"
Min babe skrev det i min studentmössa. Tänk om vi visste då.

I JUST WANNA BE ME

I just want to be free
I just want to be me
And I want lots of friends
That invite me to their parties

Don't want to change
And I don't want to be ashamed
I'm the spirit of my hair
It's all the glory that I bear



Lady Gaga - Hair.
Har spelat den hela dagen,
på bussen, på tåget, på toa och framför spegeln.

LATEST; IN PICTURES.

Jag&Fanny hos Freya.
Pappa, lillebror, pojkvän och jag var på hockey.
Wilma och Sarah på Oskar Linnros.
Rensade bland mitt smink, sjukt behövligt!

BEE

Jag bad min man att hitta på någonting som vi skulle göra idag eftersom det vanligtvis är jag som kommer med förslag eller till slut bestämmer vad vi ska göra. Så planen var att åka till Skatås och ta en promenad. Låter ju rätt mysigt.
Men där hamnade vi inte riktigt utan vi ställde bilen uppe vid Kåsjön och hamnade i Jonsered! Jonsered! Fattar ni hur långt man har gått då. Jag kokade som ett bi och ville bara tillbaka till bilen.
Jättekul att jag vrickade foten också. Då var jag ännu argare.
En sak till!
Har velat baka hela helgen. Men så har det inte heller blivit. Men nu kanske? Sjukt gött hade det varit. Kärleksmums, kladdkaka, tigerkaka, chokladbollar.. Skiter egentligen i vilket, bara det är choklad i.
NU: pussa sönder min man.
SEN: baka/sova.
PS. Alex, inga heytell denna helgen. Har du varit nykter?

!!!

SLUTA VAR SÅ JÄVLA PINSAM!
Allvarligt talat.

LONG TIME NO SEE

Har inte bloggat på en vecka. Vad händer undrar kanske ni? Inte mycket tänker jag. Men ska försöka uppdatera er eningen på vad som hänt. Kan ju börja med att säga att detta har varit den mest händelserika helg på mycket länge för min del. & jag har mått bra. Det är ju faktiskt det viktigaste!
Jag ångrade mig.
Orkar inte skriva mer. Tänke lägga över bilder från telefonen till datorn men jag skiter i det. Kanske i morgon. Innan jag ska hänga med en av de allra finaste.
Freyson! <3
Puss!

ALL OVER AGAIN

Hej allesammans! Hoppas att ni mår bra.
Har bara jobbat 7-13 idag. Galet gött och jag har sovit tills fram till halv sex då boyfriend väckte mig. Han skulle tydligen repa.
Sitter här och myser i min gosiga nya tröja. Har en kass dag. Fick ledigt i morgon när min chef tyckte att jag såg alldeles förstörd ut. Har nästan blåa påsar under ögonen. Classy!
Världens mysigaste! Går till knäna på mig. Från H&M.

BABY

Längtar så jäkla mycket efter min man!

LOVE COOKIES

God dag!
Fint väder ute, ohja.
Men jag har inte gjort alls mycket. Jobbade igår, ledig idag, jobbar ons-fre och ledig helgen. Jag gillar det. Lite fel tid i månaden för min del. Bakade fiffirutor, kärleksmums, choklad rutor (kalla det vafan du vill!) förut. Galet goda. Slänger alltd i lite extra kakao. Jag gillar när det smakar mycket choklad.
Nu ska jag kolla Entourage.
Vi funderar på att åka till Simon sen. Kan bli mys.
Saknar Conne & Gabbi.
Kärlek!

RSS 2.0