ONLY GIRL IN THE WORLD



Världens bästa Carre ska sätta saxen och penseln i mitt hår i morgon. Går det annat än älska att gå till frisören? Gillade denna frillen som fan, alldeles för jobbig att sköta bara, speciellt på hösten. Carre, jag har köpt paket till dig idag! Var nyfiken! Det är klockrent.

Idag har jag varit värsta indipendant woman på jobbet. Klarat av en massa saker själv. Känns bra! Mindre skönt att jag brände alla fingertoppar på kyckligen eller att jag brände mig på armen på grillskåpet.


Älskar Rihanna också! & hennes tatueringar gör mig så jävla sugen på att göra en till!

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world

Nu är det sängen.
Godnatt!


SOMEONE SPECIAL

Jag vill bara samla alla underbara runt omkring mig och pussa på dem! Tack fina vänner på jobbet för en grym helg. Känner bara kärlek!

Gabriella, i miss u too.
Men det är bara att sätta på spellistan jag gjorde så är jag där.

LOVE/HATE



Vet inte om ni ser, men vi tycker om varandra egentligen.

GREY

Ikväll kan jag äntligen hänga i min gosiga outfit. (Försökte låta som en riktig bloggare) Trött och lite sliten, men det gör inget! Började nästan gråta när jag insåg att det inte gick någon buss från stationen hem då det ösregnade, jag  hade bara en väst och iförd klackar. Men bästa mami hämtade mig!

Det löser sig.
Det gör det alltid.

YOU ARE THE ONE

Är snart klar och ska bege mig mot jobbet. Inget jag ser fram emot så jättemycket, ska nämligen spendera hela helgen pendlandes fram och tillbaka från Torslanda. Hoppas i alla fall på trevliga arbetskamrater och Idol-tittande ikväll. Kan bli mycket bra!

I varje fall så hade jag hellre spenderat kvällen såhär:



Our lips,
Can touch.
And our cheeks,
Can brush.
Cause our lips can touch,
Here.


Hello Goodbye - Here in your arms.
Gammal som gatan, men bra är den!

Ni kan ju alltid plinga iväg ett sms till lilla mig ikväll. Puss!

FALL


Jag bara undrar en sak, hur jävla snygg får man vara? Carre, jag vill ha sånt här hår, tack.


NERDY



TEAM JACOB!

DON'T

Idag när det började snöa så stampade jag så hårt i marken att jag fick jätteont. Kände att snön inte var riktigt vad jag ville ha en morgon som denna.

Mitt rum är en katastrof, vet inte ens vilken färg jag har på mitt golv. Att jag nyser konsant kanske beror på dammet på mina hyllor, men vad vet jag? Jag ska nog ta tag i det nu. Nog, om en stund, sen, kanske senare...

LATEST

Oskar Linnros & Daniel Adams-Ray, fy satan. Ganska bra är ni vill jag lova. Flytta hem till mig och nynna i mitt kök varje dag, hela dagen.

Igår jobbade jag mellan 14 och 19 på Kvantum och tro det eller ej, men det gick bra. Jag är färskingen så att säga, det är liksom fritt fram att bara mobbas med mig hela tiden. Egentligen helt okej för mi del.

Har inget vettigt att säga.

Hoppas mest på mys med Gabriella ikväll.
Men måste duscha oså.
Bäst så.

Jag är en soldat för dig.


WHEN YOU SMILE



Fattar ni hur jävla mycket jag älskar er?

VODDKA RREDBBULL, ISBITAARRR? SUGRÖRR?


HAPPINESS



Tyckte att det var lite tomt på bilder här i bloggen så slänger in den jag har som bakgrundsbild på skrivbordet. Blir galet glad varje gång jag tittar på den!

Nu: Spela match mot på Flodala mot mitt gamla lag
Sen: DÖ, vi har inga avbytare.

AVE MARIA

Okej, tillbaka, jag vet att ni hra väntat. Kimberly, förlåt att jag inte har bloggat på senaste, men ser att du har varit duktig med uppdateringen. Det gillas vill jag lova! Här kommer iallafall ett inlägg just for you.

Det är höst nu, påtagligt mycket höst. Löven är gula och liksom samlas på marken, det kommer rök ur munnen när man andas och fingrarna är kalla när man kommer hem på kvällarna. Jag gillar hösten och har alltid gjort på något sätt, älskar att ta på mig varma kläder och sova med både täcket och filten. Hösten symboliserar förändring både på gott och ont. För mig har det inneburit några småförändringar, hittills.

Jag var på arbetsintervju och blev provanställd direkt så nu är det delikatessen på ICA Kvantum i Hulan som gäller. Jag gav upp tanken om dig och idag känns det bättre än någonsin. Jag har insett hur viktigt det är att vi tar hand om våra vänner, att vi vårdar dem med kärlek och förståelse. Jag har insett att ingen är bättre än någon annan.

Jag har insett att livet går ut på de realtioner vi skapar. Relationer till vänner, djur, en sport eller egentligen vad som helst. Det är relationerna som skapar dig, som definerar vem du är. Jag har spenderat dagen i staden med två av mina bästa. Vi har skrattat som aldrig förr och med er kan jag verkligen vara mig själv. Simon & Oscar jag tror inte att ni förstår hur mycket plats i hjärtat ni har. Vi svängde även förbi finaste Gabriella på vägen hem och jag fick pussa lite på henne. Helgen med dig har varit bästa på länge, hjärtat! & jag är glad att vi är på precis det sättet vi är.

Måste även tillägga att det finns så många fina just nu som förgyller mina dagar, inte bara de som funnits där ett tag, så som älskade frugan, utan även nya personer som just nu har en stor plats i min vardag. Söta Amanda, jag är glad att du är en del av hösten 2010 och förhoppningsvis under en längre tid.

Just nu är det så jag spenderar mina dagar. Lär mig nya saker på ICA, saknar Alanya, umgås med mina fina vänner och försöker hitta ny musik att minnas denna hösten med. Cornelia tog med sig Markus hem och jag är glad att de är hemma. Hon passar in här, hos mig, i kylan. Vi är bra på det där. Kalla kvällar hos hennes polle eller på långa promenader där vi delar allt livet gett oss.

Nu sätter jag punkt för idag och hoppas att lusten sitter kvar att fortsätta skriva i morgon.
Kärlek!

BACK ON TRACK

Fick ett sånt sug att skriva ett jättelångt blogginlägg om senaste tiden, ska bara bada först. Mina ben behöver det efter en match på 90 minuter. Hörs snart!

RSS 2.0