WALL

Har kikat runt på lite bloggar, som den bloggnörd jag är, och märker verkligen att är det söndag idag. Några är bakis, några har panik över skolan och några orkar inte riktigt tänka. Själv känner jag lite av en mix av allt det där. Helgerna går alldeles för fort, speciellt de roliga. & söndagarna ska vi nog inte ens prata om. Jag har bara slappat bort hela denna dagen. Har inte ens duschat.

Nu ska jag fortsätta ha lite ångest över att jag måste åka till skolan klockan åtta även fast jag börjar 11.20. Kanske faktiskt för en gångs skull borde plugga efter mötet med snyggaste läraren. Men vi får se.

Vill bara säga tack till en vän som vet vem hon är.

Puss.

CRAZYNESS

Kvällen i svart/vitt från Hot Chili.


En fin Carolina.

Jakob var där.

& Sebastian fick en puss.

Philip & Freya.

Resten av bilderna blev antingen för suddiga eller helt enkelt för fula. Jag hade en ganska konstig med sjukt rolig kväll. Mer sånna tack! Puss på alla fina.


I DON'T GET IT

Sitter och lyssnar på Melissa Horn, nynnar lite med min förkydla röst och dricker te. Det är inte mycket som stämmer just nu, tankar som inte borde tänkas, ett lågt självförtroende, saknader, skolstress och lite där till. För ett tag hade jag bara velat flyga iväg.

SHUT UP

Det var bara det jag ville säga. Är bara så jävla trött på det.


HOT



Jag återkommer!

I LOVE YOU, MAN.

Fredagen spenderades hemma hos Elin och jag måste säga att jag hade sjukt kul och det var längesen jag hade en sådan spontan och rolig kväll. Att jag och Carolina är rätt efterblivna är egentligen en helt annan historia, men roligt hade vi!

Lördagen började med Carolina och Gabriella och avsolutades med Johan och Ted. Jag har haft en bra helg och hoppas att ni också har haft det. Slänger in lite bilder på oss när vi är som allra snyggast.





PUSS

FORGIVE ME

Jag har varit en dålig bloggare denna helgen. Återkommer snart med lite goa bilder från helgen, när läxorna är gjorda och Frank Wagner är på tv.


DAYLIGHT

Idag är det fredag, men det lär ju inte vara någon som missat detta. I kväll bär det av hem till allas år Peddan. Love you! Hoppas på en massa mys med härligt folk. Hörs senare.

Puss!

Ett tips förresten! Snow Patrol - Crack The Shutters

BEHIND IT ALL


MEMORIES

Idag var jag en sväng på Alléskolan och hälsade på. Sprang in i gamla lärare som förundras av hur mycket man växer och hur mogen man blivit. Känns som igår jag gick där, men det är tre år sedan? Bjussar på lite goda bilder från den bästa tiden på Alléskolan.









Det känns inte så, men de finaste av vänner än idag är ju faktiskt de som fanns där redan då. De som man skall göra allt för att ha kvar. Floda brudarna kommer alltid ha en speciell plats i hjärtat.

FEELING



Sommarlängtan. & 132 dagar kvar till studenten.

SMILEY

One Tree Hill var lika bra som vanligt vill jag lova. Simons hund är konstigare är någonsin, men jag har hittat en ny kompis att spela fotboll med i alla fall. 

Hon på bilden kommer hem till mig och myser i morgon på morgonen, finfrämmat. Amen! Sitter som en smäck, eller vafan vet jag? Eller en sak vet jag faktiskt, att det är inte förens det krisar som man vet vilka vänner som är de riktiga. Hon är en utav dem. Det har blåst mellan oss men det är glömt och förlåtet. Vi är starkare än någonsin. Jag älskar dig, frugan.

(OBS: Varning för alldeles för snygga brudar)


Vi visar alldeles för lite uppskattning, lika bra att börja idag.
Puss!

TUESDAY

Idag är jag ledig! Tycker att vi borde få vara lediga en dag i veckan faktiskt, ladda lite batteriet, shoppa och plugga lite. Onsdagen äe ju egentligen den ultimata dagen. Två dagar skola, en dag ledigt, två dagar skola, två dagar ledigt. Perfekt!

Idag blir det nog en tur till Allum med fina Simon och hans mamma. Måste även plugga lite smått, men det löser sig. & I natt kom även One Tree Hill! Idag är jag en glad tjej och jag tror att det blir en bra dag idag.

Puss!

LOVE IN IT'S PUREST FORM

Grattis min lilla solstråle som förgyller den annars gråa, trista vintern ♥ - Isabel Ekström

GRATTIS, SIMBAAH...glöm inte...vem du är... - Erik Sterner

grätti grättie the grättiest. älskar dig, typ. - Carolina Nordström

GRATTIS DU FINA FINA VÄN!!! :D hoppas dagen blir stråålande! ♥ - Felicia Fransson

GRATTIS MY DARLING! det var inte länge vi var 18 ihop...
Have a wonderful day, och tagga ayia!
♥ - Sofia Rosvall

Detta är bara några av de fina kommentarer jag fått idag. Det värmer i hela kroppen! Ni är så otroligt fina.

BIRTHDAY GIRL

Idag är jag gammal tjej. Hela 19 barre, inte illa pinkat liksom. Jag har haft en kanon dag hittils och alla har varit så söta så. Bjuder på dagens bild:

 

Vi har faktiskt helt sjukt kul i skolan, och kvinnan på bilden. Hon gör mina dagar i skolan!
Tack för alla fina gratulationer, sms och samtal. I love you!

HAPPY HAPPY GIRL

Välkommen hem!

Åh, du kommer att användas så mycket va!


THIS YEARS PICTURES

Fjärilar räknar ögonblick, inte månader.


















En pytteliten del av alla de underbara ögonblick jag fått uppleva under ett år.

A GOOD YEAR

Jag undrar lite vad som har hänt med mig. Känner mig som världens mysigaste, inga partyn för min del. Klart att jag längtar till min, Ida och Natalies fest på åkeriet, men samtidigt så gillar jag känslan av att vakna utan att baa bakis, att vakna utvilad för en gångs skull. Det har ju faktiskt inte hört till vanligheterna menar jag. De senaste två heögerna har jag inte gjort det minsta och jag har verkligen förstårr hur mycket jag verkligen behöver vila, vara för mig själv och ta det lugn ibland.

Nu över till någon helt annat. Jag kan ha bakat den godaste chokladkakan någonsin! Känns helt overkligt, men i morgon fyller lilla jag 19 år.

Ska nog välja ut mina favorit bilder från året och lägga upp en liten sammanfattning, det har faktiskt varit ett bra år och jag tvekar inte på att 2010 kommer att bli minst lika bra!

Jag menar, spana in följande schema:

13 febriari, Natalie, Ida & Towe - fest på åkeriet
12 maj, Towe & Kimberlys studentskiva på Hard Rock Café
18 maj, Bal på Valand
4 juni, Student med VIP bord på Park Lane
11 juni, Aiya Napa med världens bästa människor
28 juni, Peace and Love

Åh, känner mig så där lycklig i magen!
Puss!

FAVOURITE

Kollar just nu på favoritkanalen nummer ett. Animal Planet såklart, det är lördag men jag känner mig jäbligt nöjd med det ändå. Rätt nördig är jag faktiskt, om ni inte redan visste det. Just nu handlar det om människor som blivit bitna av djur. Sånna där en på miljarden händelser. Men de händer ju också..

Hoppas ni har en bra lördag, massa kärlek.

UPDATE: Nu har jag även börjat gråta. Såg ett program om elefanter. En liten, liten bebis elefant ramlade ner i ett vattenhål och kunde inte komma upp, så mamma elefanten och en massa andra elefanter hoppade i och hjälpte den lille upp. Fick sån jävla panik när den inte kunde komma upp! Jag sitter alltid och tänker (till de som filmar): men hjälp honom upp! Men det är aldrig någon som gör det.  

LA CANDY

Det var längesen jag kände mitt såhär lugn. I detta nu lever jag fakiskt i en riktigt kliché. Tog ett lång bad, känner mig silkeslen, dricker vin (?), har tända ljus och har läst lite i min bok, LA Candy skriven av Lauren Conrad. Jäkligt grym tjej det där, och stilen prickar hon alltid.


SATURDAY

Måste säga att det var längesen jag tog det så här lugnt på en fredag. Men jävligt värt, då man är så mycket piggare dagen efter. Spenderade gårdagen med Carolina, Simon ochTed. Fint vill jag lova. Nu ska jag fortsätta rita lite..

Puss!

SCHOOL

Sitter i skolan, men jag funderar på att gå härifrån snart. Men, ett stycke ska jag väl kunna knopa ihop på Kulturkunskapen. 

Idag ska jag betala resan till Aiya! Sitter som en smäck!

YOU LIKE IT

Favorit...
Låt: Antagligen någon med Lars Winnerbäck
Sak att göra: Vara med mina vänner
Sport: Fotboll
Dryck: VIP drinken på Chez. MUMS!
Kläder: Svarta converse
Film: Måste nästan säga Tarzan
Bil: En röd Ferarri
Serie: Givet, One Tree Hill

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Ja
Gråtit över en flicka? Ja
Ljugit för någon? Tyvär
Varit i slagsmål? Ja, och nu menar jag inte när Simon slår mig gul och blå.
Blivit arresterad? Haha, alla gör vi misstag här i livet.
Träffat någon från internet IRL? Nja

Senaste...
Låt du hörde: Melissa Horn, Långa nätter
Film du såg: Baksmällan
Kram: Mamma
Puss: Mamma igen.
Resa: Bad Gasiten?
Dröm: Kommer aldrig ihåg mina drömmar..
Person du träffade: Mamma
Personen du pratade i telefon med: Carolina
Personen du fick sms av: Elin Tapper
Gången du var utomhus: Igår kväll.
Saken du köpte: Färgade linser


FAR AWAY

Det bästa just nu: De finaste vännerna, att jag är superblond tack vare Carre, The Fray, nyplockade ögonbryn, planerna för denna våren, rita, musik i alla former, varm choklad, promenader, One Tree Hill, träning, leka i snön med bästa vänner, vår egen fest och antagligen mer saker som jag inte kommer på just nu.

Det sämsta just nu: Falska och skitsnackande människor, att det är lite för kallt, skolan, att inte veta vart man har vissa vänner (?), lite cash på kontot, blåmärke på låret, blek kropp, sova ensam och även här mycket mer som inte ens är värt att skriva och lägga energi på.

Vad jag egentligen vill skriva var attjag vill åka bort. Skita lite i allt.

LIKE BEFORE

Åh, idag kände jag mig som 12 igen. Snöbollskrig och pulka med mina underbara vänner var det roligaste på länge. Trots att det var jag som var offret.. Tyvärr är det väl så att jag gillar dem ändå. Tack Carolina, Simon & Oscar för är ni är dem ni är. Kärlek på er!

Vill även tillägga att Paradise kan vara det roligaste som finns.

LOVE IS ALL AROUND

Hallå mina fina läsare, ni börjar faktiskt bli en bit över 20 och trampar in här varje dag. Hade varit kul om ni lämnade ett litet spår efter er.

Har en ganska onödig dag idag, men vi fixar det. Nu blir det smink och hår. Puss på er & glöm inte visa kärlek till dem som ni älskar. Puss!


FREE MUSIC

Alltid bra med Spotify, har du inget kan du klicka här: http://www.premiuminvites.com/?r=91283 Snabbt, bra och enkelt!

MODERN ART

Jag har varit så jäkla duktig idag, har resat hela mitt rum på både kläder och en massa annan skit.

Men det var inte därför jag ville skriva ett inlägg. Ville egentligen berätta att jag har börjat rita väldigt mycket på senaste och har kommi på att jag tycker att det är sjukt kul. Inte att måla porträtt och avbilder utan att teckna små figurer. Dessa ritade jag på jobbet i lördags:



Kanske inte världens bästa kvalité då den är tagen med min mobil. Men jag gillar den!

Följande är ett meddelande till Carolina: Påminn mig om att jag har en liten grej till dig, puss. 

DON'T LET ME GO



The Fray - Never say never

Some things we don't talk about,
better do without
Just hold a smile
we're falling in and out of love
The same damn problem

Together all the while
you can never say never,
Why we don't know when
time and time again,
Younger now then we were before
don't let me go.

CRAZY/BEAUTIFUL

Vera, om du läser detta är jag sugen på att fotografera lite snart. Lite bilder från förra gången:



1. & 2. Towetotten 3. Fina kusinen.


SUNDAY MORGNING

God morgon vänner! Själv har jag varit vaken i mer än två timmar, ätit god frulle, läst tidningen och kollar på Robinson. För en gångs skull är det lugnt här hemma hos pappa då både Joakim och Louise blev sjuka i natt. Stackars mina små pluttar.

Känner att jag måste bege mig ut på en promenad för att vinna över den hemska träninsvärk som hemsöker min kropp. Men lika bra är väl det, sommaren 2010 är här vilken sekund som helst. Eller?

Hörs sen när min söndagsångest antagligen sätter in.
Ett tag gillade jag söndagar, eller tyckte åtminstone att de var helt okej. Jag har ändrat mig.

THE HUNGOVER

Kollade precis på Baksmällan med syskonen. Sjuk film och just nu är jag helt sjukt mätt, alldeles för mycket godis efter maten vill jag lova. Klockan är bara kvart över nio och jag är helt slut & jag kommer ha en jävla träningsvärk i morgon. Pappa körde skiten ur mig på gymmet idag. Kan i och för sig behövas med tanke på att jag inte klarade mer än 10 kg i vissa maskiner? Va liksom?
Hoppas ni har en bra kväll. Puss!

IMPULS

Får för mig lite konstiga grejer ibland, som nu till exempel. Beställde precis ett par färgade linser. Kan bli coolt tänkte jag, och jag har alltid velat ha lite grönare ögon än vad jag redan har.



Valde denna färgen från www.fargadelinser.com

ORDINARY

Första dagarna i skolan gick, men inte mer än så. Dock roligt med både filosofi och religion på schemat denna termin.

Idag är det lördag, lördag morgon för att vara exakt. Kom till jobbet för en stund sen och har redan hunnit tvätta golven, tända ljus och vattna blommorna. För första gången på länge känner jag mig pigg och utvilad och idag ska jag och pappa till gymmet. Var där i torsdags och det känns idag vill jag lova, men vi får träna bort det helt enkelt.

Ikväll är iallafall jag sugen på mys i min källare. Är hos pappa och dörren står öppen, så kom och mys med mig! (Conne, känn dig träffad). Jag har nämligen en massa nya filmer! Baksmällan, Ice Age 3.. You name it!

Nu ska jag kolla vad Paradise-deltagarna har för sig.
Skriver antagligen lite senare.
Puss!

A MILLION THINGS

Klockan är mycket, borde sova. Skola i morgon vilket innebär lite för mycket ångest än vad jag klarar av just nu. Vill så mycket men känner mig som ett misslyckande. Jag vill möta våren i solglasögon, jag vill veta vad jag vill göra efter denna terminen, jag vill kasta mig ut i världen, jag vill vara säker på att det jag gör är rätt, jag vill mer än vad jag kan. Jag kan inte förstå hur det kan vara så svårt att släppa efter och ta första steget. Jag vet att gråa dagar kommer och går ända klamrar jag mig fast. Vill inte.

SORRY

Ganska dålig bloggare är jag för tillfället, jag vet. Orkar inte riktigt bara. Har jobbat och när jag inte gjort det umgåtts med mina finaste.

Efter min underbara nyår kände jag att det var dags att faktiskt slå klackarna i taket och inte ligga hemma och tro mig, det gjorde vi. Började på Chez, vidare till Parken för att totaldäcka hos Marcus. Jag var glad och det var kul.

Idag har jag inte gjort mycket, umgåtts med Conne och Marcus, ätit pizza och badat. Just the way i like it! I morgon börjar helvetet igen. Jag orkar inte, vill inte. Bara jag som fällde en och annan tår förut?

Nu: Paradise Hotel, äntligen.


ORDINARY

Igår: Film och fika i staden med Conne, Ida & Petra.

Idag: Mata Marias katter, jobba, promenad, rida.

Dagar helt i min smak.
I morgon ska jag jobba igen. Helt okej faktiskt.

CALLING?

Carolina?! Gabriella?! Jag vill ses idag och jag vill antingen fika eller gå på Avatar i 3D. Det är bara att välja vad ni vill göra. I morgon börjar vi joba och därför måste vi göra något idag. Det räknas inte om ni är bakis. Hör av er så fort ni ser detta (för jag vet att det första ni gör är att kolla datorn och min blogg).



Jag & Carolina  |  Jag vet att du ler nu hjärtat!

FINEST

God morgon alla fina! Jag har varit vaken sedan klockan tio, inte illa och varför vet jag inte. Kan dock bero på att jag sovit nästan konstant i tre dygn, men vad vet jag? Sitter här, filosoferar och lyssnar på Melissa Horn. Hon är fin och tankar om min nästa tatuering ploppar upp i huvudet. Kanske är det en promenad runt sjön som lockar? Gå med mig?


Det hörs på telefon kan inte hålla nått
Jag skulle vara någon annan om du hade fått önskat
Det är söndagskväll på söder
O alla vet var du är
Du skulle sälja din själ för att få stanna där

Gråt ut kära du det är lika bra
O tyck synd om mig nu det var det sista du sa
Spara plats åt nån annan låt det vara tomt
För när man ser att det blöder ja det är först då det gör ont

Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom vara kvar
Men jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har
Jag kanske stannar här och skriver fast jag längtar bort
O du vill att jag ska lämna men vi säger aldrig nått
Du försöker ställa mig emot vägen men jag står aldrig still
För jag tror att livet just har börjat och det blir, det blir vad jag gör det till

Tyck synd om min nu - Melissa Horn

Puss.


THINKING

Jag kom på vad jag behöver just nu, förutom att få i mig lite mat.

Jag tror nog att jag behöver åka någonstan, helst utomlands, med mina finaste. Gabriella & Carolina. Jag berättade för Carolina härom dagen att jag bara hade velat åka bort ett tag. Ta med mina mina bästa vänner, inga mobiler, ingen dator, inget sminka, varma och goa kläder till en stuga mitt i skogen. Sådär Narnia.



Bilden är ifrån Peace and Love förra året.
Det var bra och vi är bra.
Så sant som det är sagt, jag älskar er!

FAME MONSTER

I can’t believe what you said to me
Last night when we were alone
You threw your hands up
Baby you gave up, you gave up

I can’t believe how you looked at me
With your James Dean glossy eyes
In your tight jeans with your long hair
And your cigarette stained lies

Could we fix you if you broke?
And is your punch line just a joke?

I’ll never talk again
Oh boy you’ve left me speechless
You’ve left me speechless, so speechless

And I’ll never love again
Oh boy you’ve left me speechless
You’ve left me speechless, so speechless

I can’t believe how you slurred at me
With your half wired broken jaw
You popped my heart seams
On my bubble dreams, bubble dreams

I can’t believe how you looked at me
With your Johnnie Walker eyes
He’s gonna get you and after he’s through
There’s gonna be no love left to rye

And I know that it’s complicated
But I’m a loser in love
So baby raise a glass to mend
All the broken hearts
Of all my wrecked up friends

Speechless - Lady Gaga.
Hon är bra! Hela skivan Fame monster är faktiskt något att hänga i granen vill jag lova.

SARCASM

Ha ätit så jäkla mycket gott idag va!

Två stycken sånna här med smak av Blåbär/Citron. Rekomenderas stark.


ON TOP OF THE WORLD

Tack gode gud för The Hills och The City dagar som denna!


Vadå att jag bara vill ta nästa flyg till New York?

DISASTER

Om nyårsafton bestämmer hur resten av året kommer se ut är jag riktigt körd.. Åka hem innan 21.00 för att spendera hela natten öven den vita tronen (toaletten) kan vara det värsta jag varit med om på länge. Hoppas i alla fall att ni andra hade en bra kväll. & Gott nytt år på alla!

RSS 2.0