HARD TO GET BY JUST UPON A SMILE

Fredag - Jobb
Lördag - Jobb
Söndag - Jobb

Ha en underbar helg allihopa! Det kommer atagligen inte jag ha. Puss.

BLONDE

Sitter med en kall i handen och ska snart bege mig mot Sofia. Det blir mys på taket med mysiga killar. Annars händer det inte mycket i mitt liv, häromdan så gick jag dock själv och tog ett hål i örat. I den där llla snibben ni vet? Har även varit hos Carre och fått håret blekt några nyanser & jag älskar det! Nya fransar och bryn och så vidare. Galet snyggt och jag älskar det redan. Bara kärlek!


FAB!

Nu åker jag in till stan och gör slut på en del av min lön. Tjing!

SARCASM

Igår kväll kröp jag ner i soffan tillsammans med en galet snygg man för att titta på film. Men snälla älskling, måste säga att jag blev faktiskt jävligt besviken. Boken är galet mycket bättre och dessutom väldigt annorlunda. Men jag slutar inte älska dig för det. Kan dock leda till en och annan affär, men det tar vi då. Du bor ju trots allt på andra sidan jorden just nu.

& Ni som tror att ni kommer kunna få hans nummer av mig kan ju bara sluta tracka mig med sms och liknande. Det finns bara en Joel Kinnaman och han är min.


För övrigt: Sarcasm is “a sharp, bitter, or cutting expression or remark; a bitter jibe or taunt.”  Some authorities sharply distinguish sarcasm from irony however others argue that sarcasm may or often does involve irony.

YOU

Jag hinner verkligen inte med någonting. Har haft en bra dag med pappa, Viktor, Tina & Louise. Jobbade från sju till tolv och åkte sedan direkt till Halmstad för att kolla IFK-Halmstad. Mycket skratt och mycket onyttigt. Men jag förtjänade faktiskt det, jag jobar ju näst intill ihjäl mig.

Jag är ledig i morgon! Ledig. Känner lite hur ordet smakar i min mun, smakar rätt bra faktiskt.

Ska krypa ner i soffan med en gose nu.
Snabba cash väntar!

Puss.

PRECIOUS

Nu åker jag in till stan och Sofia för att umgås med vänner. Kärlek!

YOU'RE NOT GOING HOME WITH ME

Jag vet inte riktigt hur trött man kan vara innan man somnar sovandes men har en känsla av att det kan komma att bli verklighet under nägra utav dessa jobbveckor. Men jag löser det. Ser mest fram emot lördagen och söndagen. Slutar 21.30 på lördag och börjar 07.00 på söndag. Vill även tillägga att detta är i Torslanda. Sjukt långt bort! Tre timmar sammanlagt tar det tre timmar fram och tillbaka med lokaltrafiken. Tur som fasiken att jag har en Markus med körkort.

Över till något helt annat. Fick träffa min Pernilla idag. Hon ska åka till Rhodos. I en månad. Kul för henne.

Camilla har åkt till Australien. Lipade lite när jag läste vad du hade skrivit på Landvetter, tänkte för mig själv: Hur ska jag någonsin kunna flytta hemifrån? Hur kommer det sig att jag blivit så fruktansvärt lipig?

Annars gör jag inte mycket.
Lyssnar sönder Oskar Linnros.
Kollar ganska mycket Sex and the City.
Vill parta till det lite på fredag hos Sofia.
Klipp/färg hos Carre på fredag.
Fransar hos Carre.
Finally, en surprise: JOBB!

"men jag har samma trasor på och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film"

Hoppas att ni fick ut något riktigt bra av att läsa detta väl sammanhängande inlägg och att ni lever och tar hand om varandra.

Själv saknar Conne ganska mycket.

Puss!

CRAZY INLOVE

Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor på och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

från och med nu
från och med du

jag blir aldrig samma, från och med du

(från och med då från och med du)

från och med du

(somliga ljus brinner aldrig ut)

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då

Från och med du, du,du,du
från och med du, du,du,du

jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut

och i din port har ingenting
förändrats utom just på din
för bredvid ditt namn står ett namn till

Oskar Linnros - Från och med Du.



Galet förälskad.

ONLY YOU CAN LET IT IN

Är så jävla mesig ibland, har precis grinat till sista avsnittet av The Hills. Kan verkligen inte komma ihåg när jag började kolla på det men det måste vara ett bra tag nu. Klarade inte riktigt när Kristin sa hejdå till Brody, klarar nog inte hejdå överhuvudtaget.

Nu måste jag ringa Markus och bestämma inför i morgon. Ska försöka få han att kolla lite fotboll med mig efter jobbet.

Nu tänkte jag faktiskt att jag skulle sova lite.
Puss.

REASONS

Jag blir alltid likadan efter att jag varit på Winnerbäck. Kan verkligen inte sluta lyssna på hans låtar. Måste verkligen hem till pappa och hämta min älskade rosa iPod Mini.

PURE MAGIC

Ett ögonblick, en kärlek, en dröm, ett skratt.



Han gör mig aldrig besviken och igår var han lika bra som alltid. Hugger i sten, Ingen soldat, För dig, Kom änglar & Söndermarken var något utöver det vanliga. För mig är du bara kärlek. Melissa Horn var så söt att det gör inte att beskriva och låtarna är underbara.

UPSTAIRS


WATCHING YOU KISS HER

Det är fredag, älskade, efterlängtade fredag! Fredag innebär att det är lördag i morgon och lördag innebär Winnerbäck med Gabriella. Galet bra verkligen. Ikväll kan jag göra vad jag vill. Men vet inte riktigt vad jag vill. Är trött, kanske sover några timmar, kanske traskar till bröderna Puleo, vem vet?

Jag jobbar röven av mig, hade en piss dag idag och känner inte för nåt egentligen. Är dock ganska kul att åka bil med Mackan hem. Lite musik, en jävla massa AC och gött snack. Det är så vi gör det. Tackar även Camilla för en gosig kväll igår. Lycka till nu i fucking Australia! Stor puss till dig. 



Ska ringa denna goa bruden nu. Hon är kärlek om nåt!

NOT EASY

Har inte riktigt tid just nu. Återkommer typ i morgon!

FILL US

Om du är lite som jag så kanske du gillar gospel. Jag vet i allafall hur mycket jag gillar gospel, ryser i hela kroppen. Lyssna på Joyful, Joyful med ACM Gospel Choir. Du kommer dö!

UPDATE: Lyssna även på I believe I can fly med samma kör. Galet!

TRUE TO YOUR HEART

Att det varmt kan det knappast varit någon som missat. Att åka tåg som dessutom är galet mycket försenade en dag som denna är inget jag direkt vill rekomendera. Egentligen inget jag ens önskar min värsta fiende. Eller?

Idag var jag tillbaka på Tumleheds dagliga verksamhet. Har inte varit där på ett år så det var faktiskt kul att träffa alla igen, både persnal och brukare. På något sät lyckades jag hitta en glöd, en väldigt lekfull sådan, som jag kunde uppehålla hela dagen. Jag sjöng och busade hela tiden. Kommer vara där hela veckan och gissa om jag blev glad när Markus ringde och frågade hur jag jobbar denna veckan. Blev inte bara glad för att han ringde utan även för att nu har jag skjuts hem varje dag från Torslanda. Guld värt!



En sak till, gillar inte att mina skor snart inte lever längre.

Ta dagen som den kommer! Kärlek.


THOUGHTS

Jag börjar bli van. Just nu känns det som om jag står brevid min egen kropp. Jag känner mig ensam bland vänner som jag älskar och som älskar mig. Jag vill bara att någon ska klappa mig på huvudet, förstå precis vad jag tänker och säga att allt kommer bli bra. Kanske till och med ge mig ett svar på varför det som kändes så uppenbart och underbart plötsligt kan kännas onödigt och glädjelöst. Kanske behövs det något nytt, kanske behövs det bara ett ombyte i vardagen, vad vet jag. Förhoppningsvis kan jag få lite svar uner de veckor som jag kommer jobba nu. Ett litet smakprov på vad som faktiskt väntar nu i ett liv utan skolan. Det känns konstigt och ovisst. Jag tror inte att jag är bra på saker jag inte kan styra och kan veta, jag vill gärna ha full kontroll, trots att jag vet att det är omöjligt. I can do this.

"BE WITH ME EVERYDAY"


CRAVINGS

Jag. mår. inte. bra. Behöver. choklad. Nu.

PARTEY

Idag ska vi slå klackarna i taket - UNDERBART! Kimberly ska äntligen firas, skitungen var ju inte hemma på sin födelsedag utan befann sig på främmande mark. Hon hade nog kul ändå iofs.


TICKET FOR A RUNAWAY TRAIN

In mot staden bär det av, tillsammans med Pettan. Jag kommer kräva att vi ska äta när vi kommer fram, för det har jag missat idag.

HARD



Överallt, av och till
Hör jag klanger från dig
Och hösten

Det du gjorde med mig
Det var stort
Det du gav mig
Jag önskar att du kunde se mig nu
Men tack
Ta hand om dig

SAVE IT FOR A RAINY DAY

Jag orkar verkligen inte att jag hade bestämt att ligga i solen på baksidan hela dagen och sola. Men regnar det? Ja, det gör det. Och jag är jävligt fattig så jag kan inte göra så speciellt mycket men hade velat gå på bio.


SEIZE THE DAY

Min mamma är verkligen inte en sån mamma som bakar jämt och ständigt. Tvärtom! Men idag när jag kom hem från Smögen stod mamma och bakade bullar. Gissa om jag blev glad? Ännu gladare blev jag när jag smakade och förstod att de var goda och inte bara ätbara.

Nedan bjuds det på lite bilder från vår lilla roadtrip. Puss på Freya, Simon, Ida & Petra! Lite puss på bröderna Puleo också.










HIT THE ROAD

Åker till Smögen en sväng med bästa vänner. Kommer snart!


I LOVE THE WAY YOU LIE

Alla skriver om den & ja! Den är sjukt bra. Men jag gillar inte när låtar spelas sönder av alla på denna jord. Så, där fick jag sagt det.

SUMMER NIGHTS

Sjukt kass på att uppdatera. Men det är sommar och jag är ledig.

Ligger hemma hos Petra, det är helt tyst och alla sover. Carolina mår skit och Petra har huvudvärk. Själv mår jag nog faktiskt rätt bra.  

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning. Emma konfirmerade sig igår så idag blir det lite festligheter hos familjen Fredriksson. Eva lagar god mat och jag är laddad som satan. Med mat i magen klarar man dagen. Hittade på det nu.. 

Jo, Freya kom hem igår och det kändes så galet bra att krypa ner i sängen hos henne i natt. Jag älskar dig och håller alltid i din hand.

GIVE ME



Sitter på jobbet. Drömmer mig bort bland fagra män. Carolina, är det dags för Eclipse snart?

FIRST

Det är redan juli. Galet!
Simon vill att jag ska bada med honom, jag lovar inget!

YOUR LOSS



Trött Towe.

RSS 2.0