SOMETIMES

I lördags hade jag och frugan en massa fina tjejer här och innan dess passade jag på att städa lite. Men nu är det ju såklart stökigt igen eftersom söndagen spenderades i soffan och igår jobbade jag från åtta på morgonen till nio på kvällen, så har jag inte riktigt känt för att städa. Så nu undrar jag helt enkelt vad det är för mening med att städa innan man ska ha folk hemma. Det blir liksom ett bombnedslag hur man än bär sig åt.

Nu funderar jag på att trotsa mina trötta ögon och göra ett litet ryck i alla fall. Det är trots att mycket skönare när det är rent och snyggt hemma. & ja mamma, det är skillnad nu när jag har flyttat. Mindre kläder på golvet och mindre damm under sängen.

Valerie - Amy Winehouse spelas hos mig.
Tips på goa låtar mottages gärna i kommentarsfältet. Tack på förhand.
MVH Towe

WHY EVEN BOTHER?

Nu sitter jag uppe alldeles för länge igen. Är hur trött som helst men kan ändå inte sova riktigt än. Vill bara att denna veckan går riktigt fort så att jag kan få helg! Då blir det galet mycket fest för då ska vi fira mig.

PUSS&KRAM


FIRST TIME

Vet ni vad jag gjorde idag? Ni kommer skratta när jag säger det men det var ett riktigt stort steg för mig. Jag var nervös och det kändes nästan som om jag gjorde något man inte får. Jag var helt själv och visste inte riktigt vad jag letade efter vilket gjorde situationen ännu jobbigare. Mina kära vänner, idag var jag på Systembolaget. Tanten i kassan önskade mig grattis i efterskott och jag fnittrade tillbaka ett tack som en liten skolflicka som fått göra segerkyssen på dansgolvet.

Trots att klockan bara är två har jag alltså varit på Systemet, kollat How I met your mother, Glee, städat köket, vardagsrummet, toaletten och hallen. Bara sovrummet kvar. Fastnade lite här bara.

Daniel Adams-Ray väntar.
Likaså mitt kaos till rum.

P&K


DO ME

Känner mig helt slut men samtidigt galet duktig. Stannade kvar efter fyra och rättade prov och planerade morgondagen. En dag jag inte direkt ser fram emot. Det bli 8-11 på Centralskolan och 12-19 på Kvantum. Kan ju säga redan nu att det blir nog inte direkt party i morgon. Vill bara dö i soffan och aldrig vakna mer. Har verkligen inga krafter kvar, hyn ser ut som ett vulkanutbrott och påsarna under ögonen blir bara mörkare och mörkare. Kan inte vara bra att jobba tre jobb. Varför kan ingen bara ge mig ett jobb serverat på ett silverfat? Är väl inte för mycket begärt?

Äh, fuck this.

?

TO ME, YOU'RE PERFECT.
yes, you.


FIREWORKS

Efter två jobb,försenat tåg, thaimat, en dunderfin present, en glädjetår och en massa kärlek är snart min födelsedag slut. Vet inte riktigt hur jag ska förklara hur mycket alla fina ord betyder. Det är nästan så att hjärtat gör kullerbyttor!

Med en klick färg i håret för att göra det aningen brunare har jag nu landat i soffan. Mina sambos, Carre & Oscar, gick precis och la sig. Det enda som inte känns riktigt hundra är att syrsorna verkar ha krig i den där äckliga lilla buren.

Tack igen, idag är jag en lyckligare människa.


NEW LIFE

Tro det eller ej, men nu uppdaterar jag.

Mycket har hänt sen sist och jag vet inte riktigt i vilken ände jag skall börja i. Jag har stått utan dator men har fått låna en laptop av bästa Maria tills jag får min egna. Jag har fått ett vikariak på flera veckor på Centralskolan där jag jobbar med min mamma. Jag är inte blondin längre. Jag fyller 20 år i morgon men framför allt så har jag ju faktiskt flyttat hemifån och tänkte bjuda på en smygtitt i form av lite bilder.



På ena väggen i vardagsrummet står denna lilla möbel.



I hallen.



Liten del av köket.



Vi har ganska mycket rosa i vårt badrum.

P&K

HEJ & HALLÅ

Jag kan inte blogga för jag har ingen dator.
Men guess what? Jag ska få en är jag fyller år. & det är om tio jävla dagar! UNDERBART.
Och då blir det andra bullar.

HA DE!

RSS 2.0